Lotto surprise: 6 droombestemmingen om te bezoeken in 2018

  • 01/03/2018

Met zijn gouden jackpot maakt Lotto Surprise je stoutste dromen en vakantieverlangens waar. Vertrek naar één van deze zes must visit bestemmingen, getipt door gerenommeerde reisgidsen.

Lotto Surprise: Canberra als droombestemming

1. Canberra, Australië

Exact 100 jaar geleden werd Canberra gedoopt tot hoofdstad van Australië. Een goede reden voor een feestje! De zuidoostelijke hoofdstad is dan ook het hele jaar lang in feeststemming.

Niet te missen: het New Parliament House, een rugbymatch in het stadion en een tripje naar het strand met z’n ontelbare surfspots en fijne zandstranden. En dan hebben we het nog niet gehad over het Brindabella National Park op 40 km van de stad met z’n prachtige, oneindige groene landschappen.

Lotto Surprise: Guanajuato, Mexico als droombestemming

2. Guanajuato, Mexico

Guanajuato ligt 1996 meter boven het zeeniveau en dat maakt deze stad misschien wel tot de mooiste van heel Mexico. Niet verwonderlijk dat de Disney-animatiefilm “Coco” Guanajuato als inspiratiebron gebruikte.

Niet te missen in Guanajuato: een wandeling door de kleurrijke steegjes van het oude mijnstadje, een bezoek aan het historische centrum dat door UNESCO werd opgenomen in het lijstje van werelderfgoed en een rondje kussen in de Callejon Del Beso

Lotto Surprise: San Juan, Puerto Rico als droombestemming

3. San Juan, Porto Rico

De hoofdstad van Porto Rico, San Juan, is een moderne stad die nog niets van z’n oude charme is verloren. Een harmonisch geheel met enerzijds de wallen, de typische steegjes en de oude kerkgebouwen en anderzijds de moderne architectuur.

Onmisbaar in San Juan: de Caraïbische zon in je opnemen, eten in een van de vele restaurantjes op het witte zandstrand en het Museo de Arte bezoeken, met z’n opmerkelijke collectie aan Latijnse-Amerikaanse en Caraïbische kunstwerken.

Lotto Surprise: Arizona, VS als droombestemming

4. Arizona, Verenigde Staten

Grote cowboys zoals John Wayne en Clint Eastwood achterna in de wild wild West. Lotto Surprise maakt je kinderdroom waar. Trek naar het prachtige Amerindiaanse Arizona.

Op je bucketlist: verdwalen in de uitgestrekte berglandschappen en bossen, je vergapen aan de maanlandschappen van de Grand Canyon, de okerkleurige woestijnen vol met Saguaro of reuzencactussen bezoeken en overnachten in een ranch, nét zoals in de westernfilms.Lotto Surprise: Patagoniê, Chila als droombestemming

5. Chili

Reisgids Lonely Planet plaats Chili dit jaar op het bovenste schavotje in de lijst van beste reisbestemmingen. In dit uitgestrekte Zuid-Amerikaanse land komen zowel cultuurfans, natuurliefhebbers, avonturiers en zonnekloppers aan hun trekken.

Must do in Chili:
minimum twee weken de tijd nemen om dit   uitgestrekte land van het noorden (de Atacamawoestijn, de Maanvallei,…) tot het zuiden (paardrijden in Patagonië) naar het oosten (hiken op de Chileense hoogvlaktes) tot het westen (snorkelen en paradijselijke stranden) te doorkruisen.

Lotto Surprise: Zuid-Afrika als droombestemming

6. Kaapstad, Zuid-Afrika

Als je in 2018 één mooie reis kan maken, laat het dan naar Zuid-Afrika zijn. Ongerepte stranden, uitgestrekte vlaktes en bergen, nationale parken... Geef het startschot van je droomreis in Kaapstad: kosmopolitisch, doordrenkt van geschiedenis, maar meer dan ooit mee met z’n tijd.

Onmisbaar in Kaapstad: wandel door de botanische tuin Kirstenbosch, loop binnen in de South African Public Library, de grootste bibliotheek van het zuidelijk halfrond, en geniet in één van de vele trendy restaurants en koffiebars van de stad.

Dankzij Lotto Surprise gingen al 630 gelukzakken op hun droomreis. 

Lotto Surprise, wat is dat juist?

Wel, het is de kers op de taart. Zoals met het vliegtuig op vakantie vertrekken naar de Bahama's én een upgrade naar Business krijgen.

Lotto Surprise, dat zijn speciale acties tijdens de Lotto-trekkingen. Zo kan je niet enkel de Lotto-Jackpot winnen, maar daarnaast ook nog een extraatje met Lotto Surprise.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden