Droom jij ook van een reis naar…?

  • 29/10/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De Afrikaanse zon, ongerepte stukken prachtige natuur en plaatsen waarvan je zelfs nog niet had dúrven dromen. Da’s Afrika!

Wie Afrika ten volle wil ontdekken, kan maar beter zijn tijd nemen. Hét safari-continent bij uitstek schreeuwt gewoon om een reis van minstens een paar weken. Want wie denkt dat je in het op een na grootste werelddeel alleen maar olifanten en flamingo’s kan gaan spotten, heeft het gelukkig mis.

Neem nu Diani Beach in Kenia: 25 kilometer parelwitte stranden, gelegen aan de Indische Oceaan. Ideaal voor een portie ontspanning of… een safari onder het wateroppervlak. Zet een snorkel op je snuit en duik in een oase van onderwaterpracht. 

Wie zoekt naar een uitdaging kan een van de vele bergen die Afrika rijk is trotseren. ’s Werelds hoogste bewandelbare berg bijvoorbeeld: de Kilimanjaro. Niet voor iedereen weggelegd, maar daarom juist meer dan de moeite waard. En geen nood! Klinkt deze gigant toch net iets te hoog gegrepen, dan kan je altijd diens kleinere broertjes eens bezoeken. De Tafelberg bijvoorbeeld. Nog steeds geen lachertje, maar zeker doenbaar. En zeg nu zelf, wél naar Afrika maar niet naar Kaapstad gaan? Het zou een hoofdzonde moeten zijn.

Afrika wordt omschreven als de wieg van onze beschaving. En dat is zeker niet overdreven. Fans van geschiedenis en alles wat met het verleden te maken heeft, kunnen er hun nieuwsgierigheid botvieren. Van de gigantische piramides in Egypte tot de grotten van Sterkfontein (Johannesburg). Daar worden zelfs tot op de dag van vandaag nog restanten gevonden van onze voorvaderen.  Een echte aanrader!

Klinkt Afrika als dé droomreis? Surf dan snel naar Lotto Surprise en maak kans om jouw eigen droomvakantie te winnen. 

Win de reis van je dromen met Lotto Surprise!

Meer Artikels

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden