Hoe overleef je november ?

  • 02/11/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Ben jij meer pompoentaart bij de bompa of zelfgevangen kreeft op Cuba ?

Word je niet bepaald warm van de maand november? En begint jouw moraal, net als de temperaturen, elk jaar weer serieus te zakken ?

Zeker, november is het seizoen van kastanjes rapen, avonden dicht bij het vuur en warme chocomelk na het werk. De barbecue mag dan wel terug in de garage, maar je haalt met een grote smile je raclettetoestel vanonder het stof.

Maar november, dat is ook opstaan als het buiten nog donker is. Dat is naar buiten gaan gekleed als een eskimo en zweten in veel te warme winkels. Dat is de rayon "papieren zakdoeken" leegplunderen uit voorzorg voor je jaarlijkse verkoudheid. Kortom, november breekt aan en de herfstblues breken uit.

En ja, er bestaan oplossingen om november zonder problemen door te komen. Je kan jezelf altijd een kuur fototherapie cadeau doen of kamperen in de sauna van de fitness. Maar geef nu toe, je droomt toch meer van de zon en palmbomen? Of verse poedersneeuw in de Alpen. Wat is er beter om herfstvermoeidheid tegen te gaan dan de geur van kokosolie op je huid? Of de smaak van een cocktail, vers klaargemaakt aan de bar van het zwembad? En de melodie van een ukulele in je oren, of van een schlager tijdens de Après-Ski, of...

Ok, hebben we je al zin gegeven om op vakantie te vertrekken? Dat komt goed uit, want met Lotto Surprise zijn er 90 droomreizen te winnen tijdens de maand november. Waag je kans en haal je koffers maar al uit de kelder... Je zou ze wel eens kunnen gebruiken!

Win de reis van je dromen met Lotto Surprise!

Meer Artikels

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden