Maak de avonturier in jezelf wakker!

  • 26/02/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Die daïquiri aan de rand van het zwembad, die uitstap op de rug van een kameel en de wet t-shirt contest, het is leuk... maar soms wil je avonturiershart toch iets meer adrenaline. En dat kan, want de wereld zit vol uitdagingen die op jou wachten.


Of je nu droomt van een boomhut, een spirituele ervaring of een tête-à-tête met wilde dieren, het kan allemaal op onze mooie planeet. Een nordic walking-yoga kamp in de Zwitserse bergen of sledehonden temmen in Canada? Het kan allemaal.

Of heb je het liever Oosters? Ga de 10.000 roze flamingo’s spotten die ieder jaar aan de oevers van de Bombay hun dorst en bewonder de zonsondergang 3776m hoog op de Mont Fuji. Liever richting Zuiden? Zwem tussen de zeeleeuwen in Zuid-Afrika of ga zandskiën op de duinen in de Namibische woestijn. Aan de overkant van de Atlantische Oceaan kan je de filmstudio's bezoeken en misschien meespelen in je favoriete serie in Hollywood en slapen in een Boeing die 15 meter boven de grond hangt in het tropisch regenwoud van Costa Rica.

Geeft dit jou zin in avontuur? Dat komt goed uit want dankzij Lotto Surprise zijn er 90 droomreizen ter waarde van €5000 te winnen tijdens de hele maand maart. Waag je kans en pak alvast je trekkersrugzak in met je verrekijker, anti-muggenmelk en je wandelschoenen!


 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden