De andere spelers

De ontdekkende reiziger

Jij verkent de verste uithoeken van de wereld, en draagt daarbij enkel het strikt noodzakelijke op je rug mee. Je kickt op onverwachte ervaringen en bent niet bang om risico’s te nemen. Een planning? Daar heb je nog nooit van gehoord, je ziet wel waar de weg je brengt. Je bent zelfstandig en sociaal, je trekt op met de locals en andere backpackers maar kan ook perfect een week alleen door het oerwoud dwalen. Heb je je backpack al ingepakt? 

De toeristische reiziger

Als je eenmaal tijd hebt om er eventjes tussenuit te gaan, wil je alles uit je reis halen wat erin zit. Stilzitten is niet voor jou weggelegd. Je bent een groepsmens en hebt weinig last van drukte om je heen. Omdat je een druk leven hebt, is een georganiseerde reis ideaal voor jou. Zo word je langs alle hotspots geleid, zonder dat je hiervoor uren research moet doen op het internet. Heb je de selfiestick al klaarliggen? 

De leergierige reiziger

Je gaat op reis om zoveel mogelijk kennis op te doen over het land waar je heen gaat. Cultuur, geschiedenis, architectuur of de lokale keuken, je kan er niet genoeg van krijgen. Je doet op voorhand veel onderzoek naar je bestemming en bent een echte organisator. Als er een kerkje op je pad komt dat je nog niet bezocht had, ben je de hemel te rijk. 

De relaxte reiziger

Reizen heet in jouw vocabulaire vakantie. Je doet even he-le-maal NIKS! Jouw vakantie is het tegenovergestelde van je alledaagse leven. Weg van de waan van de werkdag: jij ligt op het strand met een goed boek, terwijl je gedachten ver weg varen. Je bestemming moet dan ook allesbehalve lijken op je thuissituatie. Noemen ze je lui? So be it, je werkt er het hele jaar hard genoeg voor.  

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden