3 essentiële tips voor jouw ideale droomreis

  • 25/03/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!


Bestemming bereikt. Heerlijk... Eindelijk klaar om volop van je vakantie te genieten. Met deze handige tips haal je het maximale uit jouw droomreis.


1.     Plan je niet suf


Het is verleidelijk je reis tot in de kleinste puntjes voor te bereiden. Maar vaak zijn onverwachte ontdekkingen en ongeplande ontmoetingen net die dingen die een trip écht memorabel maken. Kan je het toch niet laten elke minuut van je reis gedetailleerd uit te stippelen, plan dan zeker ook wat ‘verdwaaltijd’ in: momenten waar je bewust doelloos door de straten, stranden, markten, bossen, parken en bergen slentert. En verlies je de tijd uit het oog? Des te beter!

2.     Gun je smartphone ook wat rust


In ons dagdagelijkse leven haast een verlengde van ons lichaam, maar op vakantie heb je ‘m echt niet vaak nodig. Uiteraard check je nu en dan eens of je geen dringende oproep gemist hebt, maar voor de rest  kan je jouw smartphone of gsm op een veilige plek ‘laten rusten’. ’t Is ten slotte voor iedereen vakantie!

3.     Neem genoeg cash geld mee


Deze tip lees je werkelijk overal, maar dat maakt ‘m daarom niet minder belangrijk. In tegendeel! Cash is en blijft koning. Dat geldt zeker wanneer je op reis bent. Raak op voorhand gewend aan de lokale munt en oefen gerust al even in het omrekenen. Tot slot: verdeel voor de zekerheid je voorraad over verschillende plekjes. Een klein fortuin in je portefeuille of op één plaats bijhouden is geen goed plan.

Win de reis van je dromen met Lotto Surprise!

Meer Artikels

 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden