Van het strand in Knokke naar de wolkenkrabbers van New York

  • 03/11/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!
Toen Alain en Michaël in maart hun kans waagden met Lotto hadden ze nooit gedacht dat ze een paar weken later op de top van het Vrijheidsbeeld zouden staan. Nochtans is dat exact wat dit winnende duo meemaakte.

Ze hebben misschien dan wel niet de Lotto-Jackpot gewonnen, maar wel hun droomreis met Lotto Surprise. Alain en Michaël hebben zonder twijfelen hun koffers gepakt en zijn naar de hoofdstad van de wereld gevlogen: New York. Van het Empire State Building over de wijken van Manhattan naar Times Square, ze hebben er hun ogen serieus de kost gegeven. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze met hun Lotto Surprise-reischeque nog een tweede reis naar Ibiza kunnen boeken.

Waag ook je kans en leef je droom met Lotto... en je droomreis met Lotto Surprise. Er zijn reizen te winnen gedurende de hele maand november! Dé kans om al over je volgende vakantie te dromen.

Hoe win je die droomreis dan? Speel in november Lotto en schrijf je vervolgens in op lottosurprise.be.

Wacht niet langer. Waag je kans om op het einde van het jaar geen Kerstkalkoen te bereiden, maar om je op je volgende reis voor te bereiden ;)

Win de reis van je dromen met Lotto Surprise!

 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden