Ruil uw preisoep in voor een piña colada!

  • 24/02/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Maken uw lippenbalsem en driedubbele sokken u even vrolijk als terug gaan werken op een druilerige maandagmorgen? Begrijpelijk. Er gaat niets boven het zachte elastaan van je badpak en de bedwelmende geur van zonnebrandolie met kokosaroma… Wel, dan hebben we goed nieuws: omdat de Aarde tot nader order nog steeds rond is, is het nu zomer aan de ander kant van de wereld!


In Azië is het moessonseizoen nog niet begonnen. Hét moment om de schoonheid van India te ontdekken of voor een magische trip naar Nepal. Droom je ervan je spiegelbeeld te zien in het hemelsblauwe zeewater? Zet koers naar de Maldiven waar de temperatuur flirt met de 30 graden. En voor de romantische zielen: het is het seizoen van de kersenbloesem in het Land van de Rijzende Zon. Maart is ook de perfecte maand voor een wandeling door de geplaveide steegjes van Trinidad tot Cuba of voor een plons in het warme water van de Franse Antillen.

Liever niet naar de andere kant van de wereld? Trotseer dan de winter en laat je verwennen in een kuuroord in IJsland, doe een weekje all-in fondue in Zwitserland of geniet van een Zweedse massage. Maar dan wel in een Engels vijfsterrenhotel.

Je kunt ook een warme chocomelk drinken bij de open haard. Maar enkel als je geen Lotto speelt! Want in maart kan je 90 droomreizen winnen ter waarde van 5000 euro! Waag jouw kans en skip je winterdip met een exotische trip!Win je eigen droomreis met Lotto Surprise.


 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden