Lotto Young Adventurers 2017

De LOTTO YOUNG ADVENTURERS is een unieke kans om deel te nemen aan een uitzonderlijke expeditie, samen met je vrienden. Een droom binnen handbereik, waag je kans en neem deel! Een avontuur voor iedereen toegankelijk, je krijgt immers professionele begeleiding van niemand minder dan Christophe Tack (pro kitesurfer, extreme avonturier en topatleet) en zijn ploeg. Zij zorgen ervoor dat je in alle veiligheid nieuwe horizonten kan verkennen.

Het avontuur 2017

Christophe Tack neemt je mee op zijn zeiljacht om helemaal rond het eiland Mallorca in de Balearen te varen.

Van dit avontuur durfde niemand ooit te dromen! De 4 uitverkoren winnaars van de Lotto Young Adventurers beleven een onvergetelijke week op en in de Middellandse Zee.

Het doel? Met het 12 meter lange zeiljacht het hele eiland rond te varen! Navigeren van baai naar baai, vissen of diepzeeduiken, noem het maar op, het staat op jullie to dolijstje! 


Af en toe voet aan land zetten om je in een ander, even spannend avontuur te storten? Geen nood: canyoning, mountainbiken en een trekking staan ook op het programma! Jullie krijgen zelfs de kans om te vliegen met een parapente en de beginselen van het kitesurfen onder de knie te krijgen!

Christophe Tack en zijn professioneel team nemen jullie op sleeptouw voor een week vol avontuur zonder weerga, een onvergetelijke ervaring! Grijp jullie kans!

Praktisch

  • Tussen 18 en 25 jaar? 
  • Stel samen met je drie beste vrienden je dream team samen. 
  • Overtuig daarna de jury dat jullie werkelijk een top team zijn met een strak plan, klaar voor het ultieme avontuur.

De selectie voor de editie 2017 zit er op!

Uit maar liefst 33 teams werden 2 winnaars geselecteerd.

Gefeliciteerd Los Bailadores & Batteries not included! Hen wacht een droomavontuur in de Balearen.

Lees hier het volledige finaleverslag

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden