Lotto Young Adventurers 2017: highlights

  • 27/09/2017

Bij de eerste Vlaamse editie is de Lotto Young Adventurers al haar beloften nagekomen! Na een fantastische finale eind juni kon team Batteries Not Included begin september naar de Balearen vertrekken voor de start van een hoogst uitzonderlijk avontuur!

Thijs, Birger, Arne en Bert hebben Thomas de Dorlodot vervoegd aan boord van zijn expeditie zeilboot, de Search Projects, om een week vol avonturen te beleven op en rond Mallorca.  De Lotto Young Adventurers konden rekenen op de deelname van een gerenommeerde coach, wereldkampioen kitesurfen Christophe Tack, en van Studio Brussel presentator Bram Vuylsteker.


De 4 jonge avonturiers hebben zich met succes gewaagd aan het surfen en kitesurfen, navigatie op volle zee en de ontdekking van onderwatergrotten.

Uiteraard konden ze ook op Tom rekenen om hen de beginselen van het paragliden bij te brengen en de sensaties te ontdekken van een vrije vlucht! Een niet te evenaren beleving... daar waren de jongeren het unaniem over eens.

Ze hebben nog heel wat andere sensaties beleefd samen, die ook ongetwijfeld in hun geheugen zullen gegrift staan... zoals zeeziekte, samenleven op een wel heel klein oppervlak of het klaarmaken van een lekkere maaltijd met de vis die ze zelf gevangen hadden.

Extreme sensaties die de meest eenvoudige verlangens waarmaken ... omdat het kan, met Lotto Young Adventurers…!

 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden