De Lotto Young Adventurers 2017 finales

  • 29/06/2017

De Lotto Young Adventurers wedstrijd ging eind april van start. Het objectief: teams van 4 jongeren tussen 18 en 25 jaar recruteren om hen de unieke kans te bieden om een onvergetelijke week te beleven aan boord van de Search Projects zeilboot in de Balearen in september...


Dankzij de steun van de mediapartners hebben er zich maar liefst 33 teams ingeschreven op de website www.young-adventurers.com. Elk team heeft het beste van zichzelf gegeven om een presentatiefilmpje te maken met als doel de jury te overtuigen dat zij HET beste team waren voor dit avontuur. Tijdens de periode van het indienen van de filmpjes hebben de 6 leden van de jury (3 Franstaligen en 3 Nederlandstaligen, waaronder radiopresentatoren David Antoine en Bram Vuylstecker, maar ook Seppe Smits, wereldkampioen snowboarden), de beste groepen geselecteerd die zich daarna zouden moeten bewijzen tijdens een uitzonderlijke dag van activiteiten in open lucht !

Afgelopen zaterdag en zondag, 24 en 25 juni, vonden de finales plaats in Martué, bij Forenville, op de fantastische avonturensite van People First. Op het programma stonden fysieke activiteiten maar ook navigatie-, strategie- en denkproeven... De kandidaten werden ook geïnterviewd door Tom de Dorlodot en de animatieteams. Van die 2 dagen onthouden we vooral de brede glimlach, de lachbuien, de hulp aan elkaar en de aanmoedigingen. Binnen de teams zelf maar ook bij de teams onderling. De jongeren hadden echt een voortreffelijke attitude en dat droeg bij tot  de magie van deze ervaring.

Maar, de knoop moest doorgehakt worden en er moest een Franstalig team en een Nederlandstalig team gekozen worden die zullen vertrekken naar Mallorca in september. Het was uiteindelijk het team Los Bailadores van Martin, Mathis Thibaut en Amaury

dat zaterdag de wedstrijd won. Op zondag was het team Batteries Not Included van Arne, Thijs, Birger en Ruben dat de beste was van de drie finalisten.

In naam van de organisatie en Lotto wensen wij hen van harte te feliciteren. We spreken af met onze Lotto Young Adventurers begin september om hen te volgen tijdens dit droomavontuur !


 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden