EuroMillions winnaar meldt zich bij Nationale Loterij

  • 09/06/2017

De grote EuroMillions-winnaar die bij de trekking van 2 juni 2017 bijna 154 miljoen euro won, meldde zich bij de Nationale Loterij. 

 
  

belgische euromillions winnaar 153 miljoen 2 juni 2017

Sinds 2009 speelt onze kersverse multimiljonair, een Vlaamse man, met EuroMillions. Voor de trekking van 2 juni 2017 zette hij  €7,50 in, goed voor drie roosters. Hij speelde in een verkooppunt met een Quick Pick. Zo eenvoudig was het om die avond de op één na grootste EuroMillions winnaar in de Belgische geschiedenis van het spel te worden.
  

Ongelooflijk, bijna surrealistisch!”, was het eerste dat de overgelukkige man te binnen schoot toen hij vernam dat hij gewonnen had. 
 

Die fenomenale winst staat voor het exacte bedrag van €153.873.716! Hij is bediende, getrouwd en zet zich graag aan doe-het-zelf klusjes in huis. Verder hebben we met een sportieve winnaar te maken die graag loopt en fietst en als favoriete film het sportdrama Any Given Sunday met Al Pacino heeft. Hij kan een comedy-artiest als Philippe Geubels wel smaken en als rechtgeaarde Belg zegt hij niet nee tegen een portie stoofvlees met frietjes. 

Wat hij met het geld zal doen? 

De woning kan wel een renovatiebeurt verdragen, maar ook een cadeau voor de kinderen, een gift aan een goed doel alsook de aankoop van een nieuwe wagen én een reisje zet hij op de wensagenda. Of hij nog een boodschap heeft voor de spelers, vroegen we hem: “… when you least expect it”, antwoordde hij kordaat, “…het geluk is echt daar waar je het minst verwacht.” 

Droom jij er ook van om deel uit te maken van de miljonairsclub van ons land ?

of in je verkooppunt


 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden