My Bonus

Wat is My Bonus?

My Bonus is een totaal onafhankelijke trekking in België die tijdens de EuroMillions-trekkingen georganiseerd wordt door de Nationale Loterij. Het objectief: garanderen van meer Belgische winnaars. Goed nieuws: jouw deelname aan My Bonus maakt 100 % deel uit van jouw deelname aan het EuroMillions spel in België.

Waag snel je kans!

Vergeet bij de volgende EuroMillions-trekking zeker je codes niet te verifiëren!

 

Hoe werkt dat concreet?

 • Elke week winnen 600 spelers in België (200 op dinsdag en 400 op vrijdag) € 500 dankzij hun "My Bonus"-codes.
 • Meerdere keren per jaar winnen duizenden spelers € 10 dankzij dit spel.
 • Met de speciale trekkingen, bovenop de EuroMillions-Jackpot, zal een winnaar in België de som van één miljoen euro in de wacht slepen. Hoe kan dat? Makkelijk: Als er onder de 25 Europese winnaars geen Belgische winnaar is, verbindt de Nationale Loterij er zich toe een code voor België te loten. Die speciale trekkingen zullen worden aangekondigd via onze verschillende websites en in onze verkooppunten.
Inderdaad, je droomt niet! Zelfs al heb je  geen enkel cijfer correct met EuroMillions, kan je toch winnen dankzij jouw "My Bonus"-code.

Waar kan je jouw My Bonus-code terugvinden?

 • Verkooppunt: Je hebt gespeeld in één van onze verkooppunten? Je kan jouw code terugvinden op je speelticket.
 • E-lotto:  je hebt online gespeeld via e-lotto? Je kan jouw My Bous code terugvinden in de bevestigingsmail van je aankoop of in jouw E-lotto speelhistoriek.EuroMillions: My Bonus code - Nationale Loterij

Hoe werkt My Bonus?

 • Voor elke EuroMillions-combinatie van € 2,50 die u speelt, ontvangt u automatisch 1 unieke "My Bonus"-code. Om er aan deel te nemen hoeft u verder niets te doen. Elke gespeelde combinatie levert dus een "My Bonus"-code op. U begrijpt het goed: hoe meer u speelt, hoe meer codes u hebt en hoe meer kans u maakt om met My Bonus te winnen
 • Als u een meervoudig formulier speelt is het principe hetzelfde. Met een combinatie per deelneming, dus met een meervoudig formulier, het u evenveel codes als aantal gespeelde combinaties. Bijvoorbeeld: met een meervoudige deelneming “6+4” heeft de speler 36 spelcombinaties. Hij ontvangt dus 36 "My Bonus"-codes.
 • De "My Bonus"-code bestaat uit 4 letters en 5 cijfers. De code begint steeds met een B (in Belgie). Bijvoorbeeld: BBBD01524. Als je meerdere EuroMillions-combinaties speelt, krijg je meerdere "My Bonus"-codes. Als je bv. vier EuroMillions-combinaties speelt, krijg je evenveel "My Bonus"-codes in de volgende vorm: BBBD01524 – BBBD01527. Deze codes worden automatisch en willekeurig gegenereerd (door de computer van de Nationale Loterij) bij de validatie van het spel. U kunt ze niet zelf kiezen.

Hoe kan je jouw winsten controleren?

Als je jouw EuroMillions-combinaties in een verkooppunt hebt gespeeld:

 • Ga langs in jouw verkooppunt om de codes op jouw speelticket door de uitbater te laten controleren.
  OF
 • Controleer zelf op onze website door gebruik te maken van de zoekmodule op de “winnende My Bonus codes” pagina.

Als je jouw EuroMillions-combinaties op e-lotto hebt gespeeld:

 • Je wordt via e-mail verwittigd als je gewonnen hebt.
 • je houdt niet van wachten? Ga na afloop van de EuroMillions-trekking, naar de pagina “winnende My Bonus codes”.

Winnaars My Bonus sinds 01/01/2018

x € 500
x € 10
Totaal winnaars
000000
 
vrijdag 17 augustus

Gigantische Jackpot van zo’n € 99.000.000 *
te winnen

zo’n € 99.000.000 * te winnen
vrijdag 17 augustus

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden