EuroMillions: resultaat van dinsdag 20 februari 2018

160 miljoen euro valt er deze dinsdag te winnen met de Jackpot van EuroMillions. En wat als de uitzonderlijke Jackpot niet valt deze dinsdag 20 februari? Dan stijgt hij naar ongeveer 174 miljoen euro voor de volgende trekking van vrijdag 23 februari! 

Bovenop die trekking organiseert EuroMillions een speciale Miljonairs-trekking, waarbij 25 Europese winnaars gegarandeerd € 1.000.000 winnen. Is bij die 25 winnaars geen Belg? Dan selecteert de Nationale Loterij één winnaar via de My Bonus-code die je onderaan je ticket vindt. Hierbij wint 1 Belg gegarandeerd € 1.000.000.

Mega Jackpot EuroMillions: Controleer de uitslag

Wil je snel ontdekken of je die avond schandalig rijk bent geworden? Dat kan, bekijk hieronder de resultaten van EuroMillions na de trekking van vrijdag. 

In afwachting van deze uitslag, kan je alvast wat wegdromen en inspiratie opdoen voor het geval jij de grote gelukzak bent die avond. Ontdek hier de 10 gekste ideetjes/plannen die je kan realiseren met 100 miljoen. Nog meer inspiratie nodig? Daar zorgen wij wel voor!

Uitzonderlijke Jackpot EuroMillions: Wat als ik win?

Val jij op 20 februari in de prijzen? Dan wensen wij je alvast een dikke proficiat en herinneren we je er ook graag aan hoe je, afhankelijk van het bedrag, je winsten kan innen. Handig om te weten, toch!

Heb jij gewonnen met My Bonus? 

My Bonus is een onafhankelijke trekking, enkel georganiseerd in België, in het verlengde van de EuroMillions trekking. Het objectief: Belgische winnaars garanderen! Als je met EuroMillions speelt, speel je ook automatisch met My Bonus. Meer info over hoe My Bonus precies werkt, vind je hier

Voor iedere combinatie van €2,5 ontvang je een My Bonus code, terug te vinden op je spelticket of op je e-lotto formulier. 

Vergeet dus zeker niet te controleren of jouw My Bonus code een winnende code is, voor de trekking van deze dinsdag 20 februari 2018.

Wie wordt de volgende Euromiljonair?

Voor alle EuroMillions-spelers in België en de rest van Europa is het moment van de trekking doorgaans het spannendste moment van de dag en een dergelijke hoge Jackpot voegt natuurlijk nog wat extra suspens toe. De resultaten van 20 februari 2018 zullen rond 22h terug te vinden zijn op onze website. 

 

 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden