EuroMillions: resultaat van vrijdag 23 februari 2018

174 miljoen euro valt er deze vrijdag te winnen met de astronomische Jackpot van EuroMillions.

Bovenop die trekking organiseert EuroMillions een speciale Miljonairs-trekking, waarbij 25 Europese winnaars gegarandeerd € 1.000.000 winnen. Is bij die 25 winnaars geen Belg? Dan selecteert de Nationale Loterij één winnaar via de My Bonus-code die je onderaan je ticket vindt. Hierbij wint 1 Belg gegarandeerd € 1.000.000.

Astronomische Jackpot EuroMillions: Controleer de uitslag

Wil je snel ontdekken of je die avond schandalig rijk bent geworden? Dat kan, bekijk hieronder de resultaten van EuroMillions na de trekking van vrijdag. 

 

Astronomische Jackpot EuroMillions: Wat als ik win?

Val jij op 23 februari in de prijzen? Dan wensen wij je alvast een dikke proficiat en herinneren we je er ook graag aan hoe je, afhankelijk van het bedrag, je winsten kan innen. Handig om te weten, toch!

Heb jij gewonnen met My Bonus? 

My Bonus is een onafhankelijke trekking, enkel georganiseerd in België, in het verlengde van de EuroMillions trekking. Het objectief: Belgische winnaars garanderen! Als je met EuroMillions speelt, speel je ook automatisch met My Bonus. Meer info over hoe My Bonus precies werkt, vind je hier
Vergeet dus zeker niet te controleren of jouw My Bonus code een winnende code is, voor de trekking van deze vrijdag 23 februari 2018.

Wie wordt de volgende Euromiljonair?

Voor alle EuroMillions-spelers in België en de rest van Europa is het moment van de trekking doorgaans het spannendste moment van de dag en een dergelijke hoge Jackpot voegt natuurlijk nog wat extra suspens toe. De resultaten van 23 februari 2018 zullen rond 22h terug te vinden zijn op onze website. 

 

 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden