Boogschutter: avontuurlijke idealist

  • 23/11/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Vanaf 23 november nemen de Boogschutters de fakkel over van de Schorpioenen. Het negende teken van de dierenriem is zowel visionair als onvoorspelbaar, waardoor Boogschutters gedreven avonturiers zijn, voortdurend op zoek naar ontdekkingen en nieuwe ervaringen.

Boogschutter

Boogschutters zitten boordevol creatieve energie die ze graag met hun omgeving delen. Dit vuurteken staat echter sneller in vuur en vlam voor grote projecten dan voor kleinigheden. Boogschutters die deze energie in goede banen kunnen leiden, zijn ontzettend veelzijdig en vormen goede leraars en gidsen.

Ze streven voortdurend naar hun ideaalbeeld en beschouwen het einde van een ervaring als een nieuw en veelbelovend begin. Hun grote aanpassingsvermogen stelt hen in staat om tegenslagen te verwerken en steeds een oplossing te vinden, waardoor ze levendig, sociaal en zeer aangenaam in de omgang zijn. In een relatie proberen Boogschutters altijd om het vuur aan te wakkeren, zodat de verwondering blijft. Ze hebben een bijzondere band met Rammen, Watermannen en Leeuwen.

De kleuren van Boogschutters zijn paars, purper, rood en roze. Hun gelukbrengende mineralen zijn turkoois, saffier, blauwe aventurijn en topaas.

Jupiter beschermt dit vuurteken. Donderdag is hun geluksdag. Het cijfer drie, symbool voor creativiteit, aanpassingsvermogen en expressie is hun geluksgetal, samen met de getallen 7, 20, 25 en 32.

Beroemde Boogschutters: Julianne Moore, Beethoven, Katie Holmes, Bruce Lee, Katherine Heigl, Jay Z, Taylor Swift, Brad Pitt, Nicki Minaj, paus Franciscus, Woody Allen, Britney Spears, Samuel L. Jackson, Tina Turner, Steven Spielberg, Christina Aguilera, Manny Pacquiao, Lucy Liu, Churchill.

 
woensdag 19 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
woensdag 19 september
 
woensdag 19 september

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 19 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden