• 30/12/2015
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De sterren tonen je de weg naar het geluk

Heb jij de sleutel tot je geluk al gevonden? Echt geluk betekent meer dan de kleine pleziertjes van elke dag. In het beste geval maakt geluk deel uit van je hele wezen en is het niet afhankelijk van toeval. ‘Geluk’ betekent voor ons allemaal iets anders, maar er zijn toch vormen van geluk waarin iedereen zich kan herkennen. De sterren tonen ons de weg daar naartoe en jouw eigen astrologisch teken is de beste gids. Hoe? Ontdek het hier.

Ram

De Ram is een doorzetter en een snelle beslisser. Om zijn doelen te kunnen bereiken, twijfelt hij niet vaak maar kiest hij voor de weg vooruit. Hij heeft een vurig temperament en beschouwt dat ook als zijn ‘geluk’, hoewel hij goed beseft dat hij dit vuur dat hem bezielt, bij momenten ook in toom moet kunnen houden. In zijn relaties gedijt de Ram het beste als hij omringd wordt door stabiele mensen die hem, als dat nodig is, van antwoord kunnen dienen en zelfs tegenspreken. Anders begint hij zich te vervelen. Veelvouden van 9 – zoals 18, 27, 36... – geven dat extra duwtje in de rug en brengen hem geluk.

  • Ontdek meer over het sterrenbeeld Ram.

Stier

De Stier is van nature een stabiel en evenwichtig iemand. Maar hij is ook vastberaden en beschikt, als het nodig is, over een ijzeren wil. Hij houdt van de kleine genoegens van alledag, ook de materiële zaken. Maar zijn professionele geluk bereikt hij als hij voortdurend wordt uitgedaagd. Zo kan hij zijn vastberadenheid op een positieve manier gebruiken. De Stier is gelukkig als hij zich geliefd voelt. Hij omringt zich graag met mensen die hem waarderen maar die er hem ook van weerhouden in routine te vervallen. Als hij een geluksbrenger nodig heeft, kan de Stier rekenen op de cijfers 6, 15, 21, 24, 33 en 42.Tweelingen

Een Tweeling is veelzijdig, intelligent en snel van begrip. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringen; afwisseling kruidt zijn leven. Geluk is voor hem een kwestie van ingesteldheid en hij beschikt over een zodanig flexibele geest, dat hij zich in haast alle omstandigheden gelukkig kan voelen. Duurzaam geluk is voor hem zijn plek vinden bij één of enkele mensen die een gezonde invloed op hem uitoefenen en hem helpen op de juiste weg te blijven. 5, symbool voor het leven en verandering, en 9 zijn voor de Tweeling de voornaamste geluksbrengers.


Kreeft

De Kreeft is een gevoelig iemand die veel aandacht heeft voor anderen. Als diplomaat hangt zijn geluk grotendeels af van dat van andere mensen. Om gelukkig te zijn, moet de Kreeft zich eerst en vooral veilig voelen. Hij investeert dus veel tijd en energie in het opbouwen van een omgeving waarin hij perfect past. Maar dat gevoel van veiligheid kan evengoed komen van een vriend of partner in wie hij het volste vertrouwen heeft. Het cijfer 2, dat astrologisch sterk verbonden is met de maan en met emoties, brengt de Kreeft geluk. Dat geldt ook voor 7, 11 en 16.Leeuw

De sterke en vriendelijke Leeuw is gelukkig als hij in het centrum van de aandacht staat. Hij is een natuurlijke leider en maakt gemakkelijk indruk op zijn omgeving, of die nu uit werkgevers en klanten bestaat, of uit vrienden en geliefden. De Leeuw vindt langdurig geluk in een bevredigende job die zijn leven betekenis geeft. Hij is in zijn nopjes als hij omringd wordt door toegewijde vrienden die, indien nodig, zijn sterke persoonlijkheid ook wat kunnen intomen. Het cijfer 1 is zijn voornaamste geluksbrenger, maar hij kan ook rekenen op 4, 10 en zelfs 13.Maagd

De Maagd, symbool van zuiverheid en toewijding, heeft soms ook een wildere kant. Als perfectionist is hij gelukkig als hij zich nuttig voelt. Maagden dragen graag zorg voor anderen; ook die menslievende rol draagt bij tot hun geluk. Het romantische geluk vindt de Maagd alleen bij een partner die hij volledig kan vertrouwen en hem stabiliteit schenkt. 5, symbool van intelligentie en openheid, is het belangrijkste gelukscijfer van dit teken, samen met 14, 23 en 32.

  • Ontdek meer over het sterrenbeeld MaagdWeegschaal

Het is geen verrassing dat het geluksgevoel van de Weegschaal samenhangt met evenwicht. De Weegschaal is bij uitstek al een vreedzaam teken, en hij is dus gelukkig als de mensen rond hem dat ook zijn – met zo weinig mogelijk conflicten. Om duurzaam geluk te vinden, moet de Weegschaal al eens zijn stem durven verheffen om zo evenwicht te kunnen brengen in een discussie, zowel in zijn persoonlijke als professionele omgeving. 6, symbool van harmonie, is de sterkste gids voor dit teken, maar ook 15, 24 en 33 brengen hem geluk.  
                       

Schorpioen

De even gepassioneerde als complexe Schorpioen behoudt graag de controle over zijn omgeving. Om langdurig geluk te bereiken, staat een Schorpioen voor de uitdaging om zijn intense, soms tegenstrijdige emoties te leren beheersen. Maar als hij al zijn passie in goede banen kan leiden, ligt het geluk voor het grijpen. De Schorpioen omringt zich graag met betrouwbare vrienden die begrijpen die hoe diep geworteld zijn gevoelens zijn. Net als de Ram kan de Schorpioen rekenen op veelvouden van 9 die bijdragen tot zijn geluk: 18, 27, 36 enzovoort.Boogschutter

De Boogschutter richt zijn pijlen op het verbeteren van de omgeving waarin hij leeft. Deze weldoener-avonturier stort zich graag in nieuwe avonturen om routine te voorkomen. Maar om blijvend geluk te vinden, heeft de Boogschutter wel nood aan een omgeving – zowel professioneel als privé – die hem enerzijds een maximale vrijheid schenkt, en anderzijds zijn dorst naar kennis en ontdekkingen kan helpen lessen. Zijn voornaamste geluksgetallen zijn 3, 12, 21 en 30.


Steenbok

Steenbokken streven altijd naar de top en hebben het nodige doorzettingsvermogen om er ook te geraken. De persoonlijke verwezenlijkingen van deze harde werkers dragen bij tot hun geluk. Toch zal een Steenbok pas echt gelukkig zijn als hij beseft dat het leven uit meer bestaat dan werken alleen. Om tot dat besef te komen, moet de Steenbok zich omringen met vertrouwenspersonen die hem leren hoe hij zich kan ontspannen. Het cijfer 8 – symbool van oneindigheid maar ook van ambitie, kracht en energie – past goed bij de Steenbok, net als zijn andere geluksbrengers 1, 4 en 10.   
 Waterman

De Waterman is onafhankelijk en onvoorspelbaar, en zit vol nuances en tegenstellingen. Bovenal is hij op zoek naar vrijheid. Hij is het gelukkigst als hij zichzelf kan zijn en het gevoel heeft dat hij de wereld kan veranderen. Maar duurzaam geluk is voor hem pas weggelegd als hij zijn menslievende doelen met zijn emoties kan verbinden. Daarvoor heeft de Waterman mensen nodig die begrip tonen voor zijn drang naar vrijheid en tijd voor zichzelf. De cijfers 4, 8, 13 en 17 brengen hem het meeste geluk.                          


Vissen

Een Vis zit vol illusies, dromen en romantische fantasieën. Hij heeft veel aandacht voor anderen en is een meelevende ziel; zijn geluk hangt grotendeels af van dat van anderen. Een Vis slorpt alle emoties om hem heen op, en voelt zich het beste in relaties met stabiele mensen. Zijn geluk wordt pas echt duurzaam als hij erin slaagt ook aan zichzelf te denken als dat eens nodig is. Zijn geluksgetal is 3, symbool van creativiteit en gevoeligheid, maar hij kan ook rekenen op 7, 12 en 16.


 
woensdag 19 september

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 19 september
 
woensdag 19 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
woensdag 19 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden