Horoscoop juni 2018: een zomerfestival voor elk sterrenbeeld!

  • 25/05/2018
Niet alleen de zomer komt dichterbij, maar ook de festivals. Tot groot jolijt van muziekliefhebbers, natuurlijk. In juni trekken we onze (regen)laarzen aan, zetten we onze tent op en dansen we mee op die zomerse vibe. Ontdek dankzij Joker+ het ideale festival voor jouw sterrenbeeld.

Klik op een sterrenbeeld om je horoscoop te ontdekken.


 

Horoscoop Juni : Ram

Juni staat voor quality time met je vrienden. Je maakt er echt een erezaak van om de vriendschapsbanden te onderhouden. En hoe kan je dat beter doen dan op een festival? Stel hun een tripje naar Les Ardentes voor van 5 tot 8 juli. Dit Luikse festival belooft naast een stevige line-up, ook een geweldige sfeer. Haast je, want de tickets vliegen de deur uit!

Horoscoop juni : Stier

Er bloeit iets moois of een bestaande liefde wordt nog intenser. Je bent in de wolken en je wil hier met volle teugen van genieten. Om de vlam brandend te houden, neem je je vlam mee naar Tomorrowland van 20 tot 22 juli of van 27 tot 29 juli. Gegarandeerd vlinders in de buik!

Horoscoop juni : Tweelingen

Jouw horoscoop voor 2018 voorspelde het al: dit jaar draait volledig rond persoonlijke ontwikkeling voor jou. Je wilt jezelf beter leren kennen en nieuwe dingen uitproberen. Ook op het vlak van muziek. Dour is het ideale festival voor jou, van 11 tot 15 juli. De meest avontuurlijken onder jullie zetten hun tent op op de mythische camping (vergeet je oordopjes niet!)

Horoscoop juni : Kreeft

Jouw moraal is niet opperbest de laatste tijd, maar het klimaat verandert wel beetje bij beetje in juni. Vergeet je problemen en onzekerheden even en probeer het leven door een roze bril te zien. Die boost van positiviteit vind je op Couleur Café van 29 juni tot 1 juli. Ga helemaal op in de wereldmuziek en de exotische sfeer. Zorgen? Welke zorgen?

Horoscoop juni : Leeuw

Je voelt je euforisch in juni. Logisch: de zomer is echt jouw lievelingsseizoen. Je loopt op wolkjes en je hebt moeite om je te concentreren op het werk. Je droomt namelijk al van de bands die je wilt zien op Pukkelpop van 15 tot 18 augustus (nog even geduld!). Arcade Fire, Kendrick Lamar,… Yes, jij ziet het groots!

Horoscoop juni : Maagd

Neen, je kan niet alles controleren. Dat begin je nu wel te beseffen. Zowel privé als professioneel moet je leren delegeren en loslaten. Leg jezelf niet te veel druk op, dat werkt alleen maar contraproductief. Schud even alles van je af op Wecandance van 11 tot 12 augustus. Adem de zilte zeelicht in en geniet van de elektronische muziek. Geloof ons: het zal deugd doen.

Horoscoop juni : Weegschaal

In juni kan je een beetje uitblazen. Deze maand liggen er dan ook leuke dingen op jouw pad. Je kampt met een aantal onvoorziene omstandigheden, maar je hebt voldoende energie om ze één voor één te tackelen. Je bent helemaal rock ’n roll deze maand. Misschien moet je die mindset vieren op Rock Werchter van 5 tot 8 juli?

Horoscoop juni : Schorpioen

Zeg vaarwel tegen het verleden en introduceer opnieuw orde in je leven. Sommige situaties moet je niet te lang laten aanslepen; de grote kuis begint nu! Kijk je oude demonen recht in de ogen. Moest je er nog aan twijfelen: je kan het! Hoop doet leven, daarom moet je naar Esperanzah van 3 tot 5 augustus.

Horoscoop juni : Boogschutter

Altijd ja-knikken is voor niemand goed, dus ook niet voor jou Boogschutter. Durf eens ‘neen’ te zeggen en focus je op jezelf en jouw persoonlijke doelen. Weet je wat je moet doen? Even wat gas terugnemen. Hoe? Door naar het Dream In Festival te gaan van 22 tot 23 juni.

Horoscoop juni : Steenbok

Juni wordt hectisch. Gelukkig kan je wel tegen een stootje. Het leven is nu eenmaal geen rustig kabbelend beekje. Om overeind te blijven in de dagelijkse ratrace moet je je omringen met de juiste mensen. Spendeer deze zomer vooral tijd met je familie. Neem ze misschien mee naar Francofolies de Spa van 19 tot 22 juli? Dat is hét familiefestival bij uitstek!

Horoscoop juni : Waterman

Genieten van het leven: dat is jouw opdracht voor juni. Stop met duizend-en-een vragen te stellen, te piekeren en na te denken over morgen. ’t Is hier en nu dat telt. Zing, dans en geniet van het leven. We dagen je uit om die positieve vibe heel de zomer vol te houden. Of ten minste tot het Brussels Summer Festival van 14 tot 18 augustus.

Horoscoop juni : Vissen

Je bent in je nopjes en je hoofd krioelt van de ideeën en potentiële projectjes. Je wil ze allemaal realiseren. Probeer toch niet té veel hooi op je vork te nemen. Voor zover wij weten telt een dag maar 24 uur en kan je jezelf niet in twee splitsen. Deze zomer heb je uiteraard al een festival op je bucketlist staan. Keuzestress? We raden Ronquières festival van 4 tot 5 augustus aan. Je zal je er als een vis in het water voelen.

Zin om te ontdekken wat te sterren voor jou in petto hebben in 2018? En welke maanden de topmaanden zijn voor jouw sterrenbeeld? Bekijk hier je horoscoop van 2018 dankzij Joker+.

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk op Joker+ online

of speel in je verkooppunt.

 
maandag 20 augustus

€ 800.000
te winnen

€ 800.000 te winnen
maandag 20 augustus

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden