Kreeft: gevoelige ziel met aandacht voor anderen!

  • 22/06/2017

Op 22 juni neemt de Kreeft het roer over van de Tweelingen. Als vierde teken in de dierenriem is de Kreeft een waterteken bij uitstek dat moeiteloos navigeert tussen ervaringen en emoties. Kreeften zijn onbaatzuchtige mensen die anderen graag gelukkig zien, en dromen van een wereld waarin zij en hun naasten veilig zijn. 

Kreeft

Kreeften zijn gevoelig en toegewijd. Ze zijn diplomaten die conflicten uit de weg gaan en steevast de gulden middenweg bewandelen. Kreeften willen zich ook veilig voelen, en zullen dus veel tijd en energie investeren in het bouwen van een veilige omgeving naar hun eigen wensen. Het is soms moeilijk om het karakter van Kreeften te doorgronden en hun gedachten te lezen, maar ze onderhouden altijd goede relaties in hun privé- en werkomgeving.

Door hun aangeboren empathie bloeien Kreeften open in activiteiten waarin ze voor anderen kunnen zorgen. Bovendien zijn ze goede leiders, die hun team steeds met het nodige begrip kunnen motiveren.

Kreeften lopen niet snel te koop met hun voornemens, maar bouwen wel een sterke band op met hun naasten en staan altijd klaar voor vrienden. Op liefdesvlak zorgt hun sentimentele aard er dan weer voor dat Kreeften romantisch, trouw en innemend zijn. Ze willen een stabiele relatie en staan erom bekend uitstekende ouders te zijn. Kreeften hebben een bijzondere verwantschap met Schorpioenen, Vissen, Stieren en Maagden.

Wit, zwart, zilver en blauw zijn de perfecte kleuren voor de Kreeft. Jade, aquamarijn, blauwe maansteen, amethist en turkoois brengen de Kreeft geluk.

De Maan, die met emoties wordt geassocieerd, is het overheersende hemellichaam voor Kreeften. Hun geluksdag is maandag. Het cijfer 2, dat astrologisch nauw verbonden is met de Maan, is een geluksbrenger voor de Kreeft, net zoals de cijfers 7, 11 en 16.

Bekende kreeften zijn: Diane Kruger, Tom Cruise, Liv Tyler, Tom Hanks, Cheryl Cole, Vin Diesel, Selena Gomez, Tobey Maguire, Angela Merkel, Lionel Messi, Meryl Streep, de huidige dalai lama, Jessica Simpson, J. J. Abrams, Cécile de France, Harrison Ford, Sofía Vergara, Robin Williams, Lindsay Lohan, Dan Brown.
 
maandag 16 juli

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
maandag 16 juli
 
dinsdag 17 juli

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
dinsdag 17 juli
 
woensdag 18 juli

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 18 juli

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden