Leeuw: vurige energie!

  • 19/07/2017

Op 23 juli neemt de Leeuw de fakkel over van de Kreeft. Als vijfde teken in de dierenriem is de Leeuw het meest pure vuurteken. 

Horoscoop leeuw

Hij draagt een vurige energie in zich die hij moet kunnen uiten. Leeuwen zijn energiek, ambitieus en creatief, en ze weten prima wat ze willen of waar ze heen gaan.

De Leeuw is zowel extravert en trots, als warm en vrijgevig. Hij is een geboren leider en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Leeuwen zijn zich maar al te goed bewust van hun sterke persoonlijkheid en creatieve aanleg, en zijn dan ook vaak geboren acteurs.

In een relatie weten Leeuwen precies hoe ze attent kunnen zijn. Het zijn erg toegewijde vrienden, en voelen zich in het bijzonder sterk aangetrokken tot Rammen en Boogschutters.

De kleuren van de Leeuw zijn oranje, geel en goud. Amber, goud en edelstenen zoals robijn of diamant brengen hem geluk.

De zon beschermt de Leeuw, en zijn geluksdag is dan ook zondag. Het cijfer 1 – dat symbool staat voor wilskracht, leiderschap en onafhankelijkheid – brengt hem geluk, net als de 4, de 10 en zelfs de 13.

Beroemde leeuwen zijn: Jennifer Lopez, Ben Affleck, Charlize Theron, Stanley Kubrick, Madonna, Barack Obama, Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Jennifer Lawrence, Roger Federer, J.K. Rowling, Edward Norton, Halle Berry, Robert De Niro, Hilary Swank, Alfred Hitchcock, Whitney Houston, Andy Warhol, Coco Chanel, Kevin Spacey.

 
vrijdag 19 januari

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
vrijdag 19 januari
 
zaterdag 20 januari

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
zaterdag 20 januari
 
vrijdag 19 januari

zo’n € 74.000.000 *
te winnen

zo’n € 74.000.000 * te winnen
vrijdag 19 januari

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden