Liefdeshoroscoop voor Valentijn

Een prachtig volle maan op de derde februari, in het sterrenbeeld Leeuw: net wat we nodig hadden om de liefdesmaand goed in te zetten. Dit brengt ons avontuur, moed en openheid voor Valentijn!

Ram

Valentijn brengt dit jaar voor de Ram een frisse wind vol romantiek, liefde en bewuste keuzes. Met de nieuwe maan in het sterrenbeeld komt de wijsheid een goede partner te kiezen, of te houden. Voor de singles is er geen twijfel: een soulmate is onderweg. Je komt wellicht het verst met een Ram, een Boogschutter of een Leeuw!

Lavendel en andere pastelkleuren brengen je geluk!


Stier

Voor de Stier wordt het een Valentijn om nooit te vergeten! Nieuwe relaties, romantiek en onstuimig ontdekken zijn het motto voor deze liefdesmaand. Misschien word je Valentijnsdate wel het dekseltje dat perfect op je potje past… In ieder geval: geniet, hou je ogen en je hart open en laat het onverwachte je meevoeren. Passen wondergoed: Steenbok, Maagd en Stier. 

Als gelukskleur passen je 50 tinten blauw. Tweelingen

Op Valentijn wordt het een stuk duidelijker wat je wil in je liefdesleven. Tijd om de goede keuzes te maken, en je romantische verzuchtingen naar nieuwe hoogtes te tillen! Een beetje geduld: de sterren hebben een ongelooflijk opwindende en interessante tijd voor je uitgezet. Het meeste plezier krijg je bij de Weegschaal, de Tweeling en de Waterman.

Turquoise, het Turks groen geeft jouw libido een zetje.Kreeft

Soms bloeit een diepe vriendschap open tot een onstuimige liefde… dus kijk goed rond: liefde schuilt in de meest onverwachte hoekjes en kantjes! Pieker niet te veel om wat later komen gaat, maar geniet van het moment. Pluk de dag, en alles komt goed. Vergeet niet dat een beetje romantiek wonderen doet. Liggen jou wonderwel: Schorpioen, Vissen en Kreeft.

Violet, het tegengewicht voor rood helpt jou. Niet alleen als kleur, maar ook als geur.


Leeuw

Het mag dan wel niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, beste Leeuw, maar Valentijn heeft toch heel wat in zijn mars voor jou. Er liggen een aantal leuke verrassingen net achter het hoekje, die jouw liefdesleven naar nieuwe hoogtes zullen stuwen… Jouw relaties borrelen met planetaire activiteit, geniet ervan! De Boogschutter, de Leeuw en de Ram verhogen je kansen.

Kies voor perzik, roze of zachtgeel voor je Peachy Valentijn!Maagd

De Maagd mag dan wel het meest gevoelige teken van de zodiac zijn, dit jaar gaat het dak eraf op Valentijn. Opwindend, spannend, intense en vurig… dit wordt een liefdesmaand om nooit te vergeten. Sta niet stil bij de kleine dingen, maar bijt volop in het nieuwe en onverwachte. Geef je impulsiviteit vleugels.  Steenbok, Stier en andere Maagden maken het dubbel spannend! 

Verleidelijk en onschuldig wit… daar kom je ver mee.

  • Ontdek meer over het sterrenbeeld Maagd


Weegschaal

Een stormachtige romantische maand voor de Weegschaal. Venus drijft je naar heerlijke romantiek, maar met een vleugje drama. Zorg ervoor dat je de ontmoeting met je favoriete Valentijn in goede banen leidt: er zijn heel wat leuke manieren om spanning te kanaliseren. De Tweeling, de Weegschaal en de Waterman helpen je met al die actie! 

Je geluk zweeft tussen hemel en zee: kies voor alle schakeringen blauw. Hoe dieper, hoe liever.


Schorpioen

Als je er in slaagt dat koppig kantje even opzij te zetten, wordt dit een knaller van een Valentijn. Liefde staat breeduit in je sterren geschreven, dus jouw heerlijke date kan wel eens uitmonden in een fijne langdurige relatie.  Maar geniet eerst maar van dat spetterende vuurwerk samen. Vissen, Weegschaal en andere Schorpioenen liggen jou het best deze maand. 

Herfsttinten bruin brengen je geluk.
Boogschutter

Tijd om het verleden af te schudden en de toekomst diep in de ogen te kijken. 2015 is een gouden liefdesjaar voor de Boogschutter.  Er gaat een heel nieuwe wereld voor je open, waarin je je ware kunt ontdekken. Romantiek en een vurige relatie, reden genoeg om er volledig voor te gaan.   Het leukste feestje bouw je met de Leeuw, de Ram en de Boogschutter. 

Je voelt je stukken zekerder in de vele tinten warm groen. 
Steenbok

Op Valentijn worden je romantische dromen en verwachtingen zowaar werkelijkheid. Jupiter geeft jou een zetje in de juiste richting, en zorgt voor voldoende moed. Geloof dat wat je wil, ook werkelijkheid kan worden. Eerst moet je wel voor jezelf, en voor je gevoelens uit komen natuurlijk! Wie wordt het: de Stier, de Maagd of de Boogschutter?

Simpel zwart garandeert jou een diepe kracht.
Waterman

Venus zorgt voor het beste liefdesmoment in jaren. Profiteer ervan, de weg ligt open naar heerlijke, unieke momenten en fantastische ontmoetingen. De unieke stand van je planeten tilt je ervaringen gewoon naar een nieuwe dimensie. Passie, vertrouwen en garanties op een lange lange rit… Een Tweeling, een Weegschaal of een Maagd zorgen voor het ideale reisgezelschap. 

Voor zoveel passie passen dieprood en purper het best. Vissen

Wees niet te stil en te schuchter: geluk moet je voor een stuk ook maken. Kom uit je schelp, en durf je liefde en gelegenheid te tonen. Je gesternte staat goed: geef gul om overvloedig terug te krijgen.  Geef je emoties maar voldoende ruimte en zorg goed voor wie je lief is.  Vergeet niet: liefde is een werkwoord. Wat dacht je van een Waterman, een Kreeft of een Schorpioen?

Je schuchterheid doorbreek je makkelijkst met donker purper, of karmijnrood.

Kom meer te weten over Joker+

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden