Horoscoop lifestyle: Boogschutter

  • 23/11/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De vrouwelijke Boogschutter is altijd uit op avontuur. Ze houdt van verre reizen, kan haar mannetje staan en is heel sportief. Dat geeft haar soms een jongensachtige air. Haar geheime wens? Niemand onberoerd laten!

Je garderobe

Je bent dol op een look die verwijst naar verschillende culturen en tradities. De vrouwelijke boogschutter begrijpt als geen ander de kunst om stijlen en invloeden door elkaar te mengen. Juwelen van natuurlijke materialen, kleren met Oosterse of Afrikaanse prints, foulards met sierlijke motieven… Ga voor warme tinten die perfect bij jouw gulle en kleurrijke uitstraling en je dromen van exotische landen passen.

Je make-up

Je vrouwelijkheid komt vooral tot uiting in je ogen. Zet die dus zoveel mogelijk in de verf. Met lange wimpers, een betoverende oogschaduw en een intense mascara zal je veel harten veroveren. Leg je liever de nadruk op je prachtige lippen? Gebruik dan een intens rode lippenstift.

Geluk in de liefde

Boogschutters hebben energie in overvloed, zijn leergierig en snakken naar avontuur en nieuwe ervaringen. Jij hebt nood aan gezelligheid in een relatie, maar passie en speelsheid  mogen zeker ook niet ontbreken. Jouw enthousiaste aard zorgt ervoor dat je ideale partner een Leeuw, een Ram, of een Tweeling is.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Boogschutter en haar avontuurlijke persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Check dan deze tips:

  • Het avontuur ligt soms om de hoek: ga eens dineren in een voor jou nog onbekend restaurant en ontdek er de nieuwe smaken! Probeer nieuwe producten uit of bezoek enkele plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Kortom, verlaat de platgetreden paden.
  • Of misschien doet het je wel eens deugd om eens alleen te zijn? Jouw sterrenbeeld heeft namelijk af en toe nood aan afzondering. Je kunt de zaken dan eens goed op een rijtje zetten en je zult ervan versteld staan hoeveel nieuwe facetten je persoonlijkheid ontvouwt.
  • Jouw voornaamste geluksgetallen zijn 3, 12, 21 en 30. 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden