Horoscoop lifestyle: Kreeft

  • 22/06/2017

Vrouwelijke Kreeften worden vaak bestempeld als zorgzame vrouwen die zich laten meevoeren door emoties. Je ziet anderen graag gelukkig. Jouw toewijding, zachtheid en oprechtheid raken bij mannen een tere snaar.

Je garderobe

Een sobere, eerder klassieke stijl is geknipt voor jou. Ga dus niet voor glittertjes en blinbling, maar voor een zachte en minder in het oog springende look. Een lange, grof gebreide sjaal, een effen T-shirt of eentje met dierenprint en een wijde rok onderstrepen je natuurlijke, romantische kant. Pastelkleuren en weinig opvallende tinten passen jou het best. Maar eenvoudig betekend zeker niet saai: een mooie ring, kleurige halsketting of andere accessoires geven je outfit wat meer schwung.

Je make-up

Pastelkleuren zorgen voor een mooie harmonie met je dromen en wensen. Vervaagde kleuren brengen je zachte karakter nog beter naar voren. Met romantisch roze, een perzikachtige teint en een gezonde blush zie je eruit om van te smullen!

Geluk in de liefde

De sentimentele aard van Kreeften zorgt ervoor dat ze romantisch, trouw en innemend zijn. Ze willen een stabiele relatie en staan erom bekend uitstekende ouders te zijn. Kreeften voelen zich voornamelijk aangetrokken tot Schorpioenen, Vissen, Stieren en Maagden.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Kreeft en haar gevoelige persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Check dan deze tips:

  • Beleef eens een zalig ochtend in de armen van je liefst, zodat je daarna vol energie kunt overgaan tot de orde van de dag. En ook als je geen relatie hebt, is het wel eens fijn om lekker lang in bed te liggen soezen voordat je de dag plukt.
  • Zin in een uitdaging? Trek je sportschoenen eens aan! Een gezonde geest in een gezond lichaam is vooral voor de Kreeft heel belangrijk. Door te sporten kun je namelijk de emoties die op je afkomen in goede banen leiden. Probeer het maar eens …
  • Voor geluk kan de Kreeft terugvallen op de cijfers 2, 7, 11 en 16.
 
dinsdag 18 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
dinsdag 18 september
 
dinsdag 18 september

zo’n € 45.000.000 *
te winnen

zo’n € 45.000.000 * te winnen
dinsdag 18 september
 
woensdag 19 september

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 19 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden