Horoscoop lifestyle: Leeuw

  • 20/07/2017

De vrouwelijke Leeuw is per definitie een stralende persoonlijkheid en weet hoe ze haar troeven slim en op een natuurlijke manier kan uitspelen. Je bent een natuurlijke leider en zit boordevol enthousiasme en energie.

Je garderobe

Durf verrassende combinaties te dragen: verschillende materialen, kleuren, coupes of stijlen door elkaar. De ene dag kom je op en top chic voor de dag, de volgende dag draag je een casual outfit. De vrouwelijke Leeuw komt daar zonder problemen mee weg. Meer nog, ze kan haar outfit afstemmen op de vele facetten van haar kleurrijke persoonlijkheid. Je garderobe is bovenal vrouwelijk, gevarieerd en pittig. Kies felle rode tinten die jou tot het brandpunt maken. Warme kleuren flatteren jou het meest. Pronk met geel, oranje en goud. Deins niet terug voor hoge hakken, zo komt je elegantie nog beter tot haar recht.

Je make-up

Vlammend rood accentueert je vurige temperament. Zet je mond in de verf met helderrode lipstick. Probeer ook eens die nieuwe spectaculaire mascara voor hightech wimpers en goudkleurige crèmes die je het hele jaar door een mooie bronzen teint geven.

Geluk in de liefde

Het sterrenbeeld Leeuw is een vuurteken, dit betekent dat je een sterke persoonlijkheid hebt en toegewijd en attent bent. Je hebt nood aan een partner die je wat kan intomen en waar je naar op kijkt. Let wel op dat je nog genoeg ruimte hebt om lekker jezelf te zijn. Leeuwen passen het best bij een Waterman, een Boogschutter of een Ram.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Leeuw en haar stralende persoonlijkheid. Maar wil je het lot toch een handje helpen? Check dan deze tips:

  • Doe mee aan een creatieve workshop of laat je talenten de vrije loop in het amateurtheater. Jouw teken staat dolgraag in de schijnwerpers en bloeit open tijdens sociale contacten en zelfexpressie
  • Luister eens naar anderen! Je bent het gewoon dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat, maar geef anderen zeker ook eens de kans om hun zegje te doen. Je zult verrast zijn over wat je dan allemaal te weten komt. Je relaties met anderen kunnen daar alleen maar beter van worden.
  • Jij kan voor geluk rekenen op de cijfers 1, 4, 10 en 13.

Test nu je geluk met Joker+ online

 

 
woensdag 26 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 26 september
 
woensdag 26 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 26 september
 

Nog even geduld ...
Wij wachten op de nieuwe Jackpot.

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden