Horoscoop lifestyle: maagd

  • 24/08/2017

Mensen houden van de Maagd niet alleen om haar spontaniteit en frisheid, maar ook omdat ze af en toe een tikje gek doet en leven in de brouwerij brengt. Nu eens gedraagt ze zich voorbeeldig, dan weer gaat ze compleet uit de bol. Dat de Maagd wisselende stemmingen heeft? Een understatement!

Je garderobe

Je bent dol op een casual stijl die het nuttige aan het aangename koppelt. Liefst niet extravagant, maar natuurlijk. Zo hoort het volgens jou. De Maagd is praktisch en ordelijk. Ze heeft voor elke gelegenheid een look en voor elk uur een andere kleur. Voor jou dus kleren met pure lijnen en natuurlijke kleuren die je frisheid onderstrepen. Een geometrische stijl met grafische prints of ruitjesmotief en rechte snit doen je persoonlijkheid en je troeven het beste uitkomen.

Je make-up

Een natuurlijke uitstraling is perfect voor jou! Zachte, natuurlijke en discrete beige tinten verdienen je voorkeur. Met jouw spontane persoonlijkheid is de nude look iets vanzelfsprekends. Je kunt de natuur stiekem een handje helpen en een beetje verleiding toevoegen met een vleugje transparante gloss op je lippen en een streepje eyeliner voor ’s avonds. Een natuurlijke look met een vrouwelijke uitstraling die de mannen niet onberoerd laat.

Geluk in de liefde

Jouw sterrenbeeld staat symbool voor zuiverheid en toewijding, je draagt graag zorg voor anderen. Het romantische geluk vindt de Maagd enkel bij een partner die volledige te vertrouwen is en stabiliteit aanbiedt. Jij komt het best overeen met een Stier, een Steenbok of Vissen.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de Maagd en haar bijzondere persoonlijkheid. Maar wil je vandaag nog meer schitteren? Check dan deze tips:

  • Zorg ervoor dat je werkplek en/of woning op orde is. Je krijgt een beter overzicht als alles mooi opgeborgen is. Niemand beseft beter dan jij hoe belangrijk orde en netheid zijn. Opruimen geeft je energie en maakt je blij.
  • Stap af en toe eens uit de dagelijkse sleur! Schrijf je tien liefste dromen op papier, samen met de praktische stappen die je moet zetten om ze waar te maken, en doe dat dan ook. Of stap mee in de trend van het kleuren voor volwassenen, het enige dat je nodig hebt zijn kleurtjes, een tekening en je creativiteit.
  • De cijfers 5, 14, 23 en 32 zijn ideale geluksbrengers voor jou.

 
woensdag 15 augustus

€ 800.000
te winnen

€ 800.000 te winnen
woensdag 15 augustus
 
vrijdag 17 augustus

Gigantische Jackpot van zo’n € 99.000.000 *
te winnen

zo’n € 99.000.000 * te winnen
vrijdag 17 augustus
 
woensdag 15 augustus

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 15 augustus

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden