Horoscoop: Ram

  • 21/03/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De vrouwelijke Ram is ondernemend, rechtdoorzee en onvermoeibaar, met andere woorden: jij bent een echte durver.  Je hebt een natuurlijke schoonheid die je graag in de verf zet. Maar jezelf versieren als een kerstboom? Dat is niks voor jou! 

Je garderobe

Jouw leuze is: ‘niet te veel poespas’. Een topje, een jeans, sneakers en klaar is Kees! Je staat dan ook prima met een sobere stijl. Sporty chic is precies jouw ding, want je wilt gemakkelijke kleren waarin je lekker kunt bewegen. De kleuren in je garderobe zijn even vrijmoedig als jij: rood, geel, paars en groen. Deze kleuren passen uitstekend bij jouw open en kleurrijke persoonlijkheid.

Je make-up                      

Felle contrasten zijn je op het lijf geschreven. Laat je ogen groter lijken met mascara, vestig de aandacht op je lippen met een felrode lipstick en accentueer je wangen met een mooie roze blush. Niemand kan een gezelschap meer charmeren dan een vrouwelijke Ram met schitterende ogen!

Geluk in de liefde

De Ram is moedig, eerlijk, trouw en een tikje koppig. Hij heeft te veel energie en is een onvermoeibare, creatieve en hartstochtelijke minnaar. Onder al dat temperament zweeft een lichte aanleg voor jaloezie, maar het vertrouwen in de levenspartner houdt dat in evenwicht. Een Ram voelt zich het best bij een Waterman of een Tweeling.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Ram en haar ondernemende persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Deze tips helpen je op weg:

  • Stel je graag dingen uit, raap dan nu al je moed bij elkaar en ga over tot actie. Jouw sterrenbeeld wijst op een vurig temperament. Je zult je vast een pak beter voelen als je er eindelijk in vliegt. Zet gewoon die eerste stap …
  • Leg je erbij neer dat de anderen je kunnen verassen. Je ondernemingszin doet jou altijd het initiatief nemen. Maar gun ook de anderen af en toe de kans om met voorstellen voor de dag te komen. Dan kun jij bovendien even op adem komen.
  • 9 is de hoeksteen van jouw geluk: 3 keer 3, een perfecte triade. Alle veelvouden van 9 maken deel uit van de geluksnummers van de Ram: 18, 27, 36, …
 
dinsdag 17 juli

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
dinsdag 17 juli
 
woensdag 18 juli

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 18 juli
 
dinsdag 17 juli

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
dinsdag 17 juli
 
woensdag 18 juli

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 18 juli

Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen.


Spinoza

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden