Horoscoop lifestyle: Schorpioen

  • 25/10/2017

Mysterieus, zeg je? De vrouwelijke Schorpioen is op en top een verleidster die intuïtief weet hoe ze haar charme kan inzetten zonder te overdrijven.

Je garderobe

Een look die zowel sexy als rebels is, met hoge hakken en nauwsluitende kleren zoals leggings of minirokjes, slangenprints en leren jasjes. Kies in plaats van een decolleté eens voor een T-shirt met een citaat om je brutale kantje te benadrukken. Als accessoires kies je een zonnebril en een grote hoed die het mysterie nog vergroten. Zwart is een uitstekende keuze voor jou, maar passievol rood blijft ideaal voor de durvers.

Je make-up

Combineer sensationele rode tinten met ‘tafzijden’ kleuren die vuurrode kleuren een mysterieuze blauwe weerschijn geven. Een paarse of felrode mond en smokey eyes geven je de uitstraling van een femme fatale. Zo laat je een onweerstaanbare en onvergetelijke indruk na!

Geluk in de liefde

Schorpioenen zijn gepassioneerd en kunnen intens overkomen, maar je bent ook vastberaden en gedreven. Je kan mysterieus overkomen en omringt je graag met personen die jouw diepgewortelde gevoelens begrijpen. Jij matcht het best met Vissen, Kreeften en Stieren.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Schorpioen en haar mysterieuze persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Check dan deze tips:

  • Doe eens iets om je kronkelige gedachten en je onstuimige karakter tot bedaren te brengen. Lezen, tekenen of mediteren zal je goed doen en terug energie geven.
  • Werp je schild af en ga samen met anderen aan de slag. Volg bijvoorbeeld een improvisatieworkshop of een cursus creatief schrijven. Werk samen met anderen in een knutselatelier of doe aan teamsport. Stel je open voor anderen!
  • 9 is de hoeksteen van jouw geluk: 3 keer 3, een perfecte triade. Alle veelvouden van 9 maken deel uit van de geluksnummers van de Schorpioen: 18, 27, 36, …
Speel Joker+ online
 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden