Horoscoop lifestyle: Steenbok

  • 21/12/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De vrouwelijke Steenbok stelt soberheid op prijs. Subtiliteit liever dan opvallendheid. Je steelt de show omdat je echt bent. What you see is what you get. Je bent realistisch, geduldig  en gedisciplineerd. Jij houdt van stabiliteit en zekerheid.

Je garderobe

Een discrete look laat jouw gevoeligheid uitstekend tot haar recht komen. Maar soberheid wil niet zeggen dat je niet verleidelijk kunt zijn. Het gaat er jou veeleer om dat je niet gekunsteld, maar echt wilt overkomen. Gooi die flashy kleuren dus maar overboord: een sobere, niet te strenge lijn en een smaakvolle klassieke stijl geven jou de perfecte uitstraling. Kies bij voorkeur donkere kleuren waar je een lichte toets aan geeft met een kleurig juweel. Ga voor edele materialen zoals hout, edelstenen … Die zijn authentiek en stralen klasse uit.

Je make-up

Houd het ook hier bij de klassiekers: een zwart oogpotlood, een lichte blush en natuurlijke lipstick zijn jouw beste troeven. Maar klassiek betekent niet dat je geen variatie in je make-uproutine kan brengen. Experimenteer met subtiele veranderingen zoals een nieuwe oogschaduw- of lipstickkleur. Naturelle kleuren passen het best bij jouw sterrenbeeld.

Geluk in de liefde

Steenbokken zijn harde werkers en hun doorzettingsvermogen is zeker niet te onderschatten. In een relatie ben jij een betrouwbare partner en ze verwacht dit ook van je partner. Je hebt nood aan iemand die je kan leren hoe je je kan ontspannen. Dit kan jij het beste vinden bij een Stier, een Maagd of een Kreeft.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Steenbok en haar ambitieuze persoonlijkheid. Maar wil je het lot toch een handje helpen? Check dan deze tips:

  • Stop even met werken en ga aan de zwier! Je hebt de neiging om een workaholic te worden en daarom vergeet je soms om plezier te maken. Hoog tijd om je vriendinnen op te bellen en een feestje te bouwen.
  • Bel je vrienden eens op en doe samen iets leuks. De Steenbok is van nature solitair. Je trekt je dus graag terug, maar vergeet niet dat je ook behoefte hebt aan sociale contacten om positieve energie op te doen.
  • Voor wat geluk kan jij altijd rekenen op de cijfers 1, 4, 8 en 10.

 
woensdag 17 oktober

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 17 oktober
 
woensdag 17 oktober

€ 3.500.000 *
te winnen

€ 3.500.000 * te winnen
woensdag 17 oktober
 
vrijdag 19 oktober

zo’n € 49.000.000 *
te winnen

zo’n € 49.000.000 * te winnen
vrijdag 19 oktober

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden