Horoscoop lifestyle: Stier

  • 20/04/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Stieren zijn stabiel, vastberaden en praktisch. Je hebt een enorm doorzettingsvermogen en houdt van zekerheid. Vrouwelijke stieren zijn een en al sensualiteit en vrouwelijkheid, soms zelfs een tikkeltje ijdel. Ze zijn dol op nauwsluitende kleren die hun silhouet en vormen accentueren. Jij kan echt genieten van mooie dingen en dat is duidelijk als je kijkt naar je kledingstijl. 

Je garderobe

Heb je mooie rondingen? Verstop die kostbare troeven dan zeker niet, maar speel ze uit! Trek alle aandacht naar je toe met een lange jurk of rok met bloemenprint en schoenen met een hak. Maak het niet te bont, maar zeker ook niet te saai. De kleuren die bij je passen zijn alle tinten groen, bruin en oker. Waarom probeer je eens geen haarlint of diadeem met bloemen? Dé finishing touch voor je natuurlijke en moeiteloze stijl.

Je make-up

Flink wat blush op je jukbeenderen voor een vrolijke teint, een vleugje oudroze lipstick en een streepje eyeliner. Bewonderende blikken naar je natuurlijke schoonheid? Check! Stieren zijn aardetypes dus naturelle kleuren passen het best bij jou.

Geluk in de liefde

De Stier wordt niet snel verliefd, maar als je je ideale partner gevonden hebt laat je ook niet snel los. Vertrouwen is voor jou heel belangrijk in een relatie. Je bent zachtaardig en trouw voor je geliefden. Jij past het best bij een Steenbok, een Maagd, Vissen of een Kreeft, met wie je zo snel mogelijk een warm nestje kan bouwen.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Stier en haar creatieve en aardse persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Deze tips helpen je op weg:

  • Haal eens een frisse neus op en geniet met volle teugen van de natuur. De Stier is gevoelig voor de energie van de aarde. Niets kan je batterijen beter opladen dan contact met de vrije natuur.
  • Misschien is het tijd om de platgetreden paden te verlaten. Probeer iets nieuws, zoek ongekende oorden op of ontdek nieuwe geuren en smaken. Grijp je kans! De levensgenieter in jou zal zijn geluk niet op kunnen.
  • Als je een geluksbrenger nodig hebt, kan je als Stier rekenen op de cijfers 6, 15, 21, 24, 33 en 42.
 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden