Horoscoop lifestyle: tweelingen

  • 21/05/2017

Vrouwelijke Tweelingen zijn van nature bijzonder charmant en de vrolijkheid zelve. Fun verzekerd! Je houdt van het leven en bent continu op zoek naar nieuwe ervaringen. Tweelingen hebben een iets complex karakter, maar het positieve daarvan is dat jij je makkelijk aanpast aan nieuwe situaties.

Je garderobe

Verbaas je omgeving met een originele combinatie van kledingstukken of accessoires bij de vleet: juwelen, sierspelden, een horloge, een bril, een hoed of ander hoofddeksel, en je bent vertrokken. Jouw stijl? Een kleurrijke, coole look. Vrouwelijke Tweelingen creëren als geen ander een positieve sfeer met hun vrolijke kleren. Felle kleurtjes passen uitstekend bij jouw karakter. Blauw en grijs gebruik je voor prachtige contrasten.

Je make-up

Je hebt een perfecte teint, dus een lichte make-up volstaat ruimschoots. Maar je gebruikt je toilettas als een echte trukendoos. Een tache de beauté die je met potlood aanbrengt, valse wimpers puur voor de lol, een zotte oogschaduwkleur … Mode is voor jou puur plezier en dat straal je af op de anderen.

Geluk in de liefde

Tweelingen staan bekend om hun loyaliteit en trouw aan de mensen die hen dierbaar zijn. Het zijn veelzijdige minnaars. Je bent gul en attent voor je vrienden en familie. Jij zal je voornamelijk aangetrokken voelen tot een Waterman, een Leeuw of een Ram.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Tweelingen en hun bruisende persoonlijkheid. Maar wil je het geluk helemaal aan jouw kant? Check dan deze tips:

  • Probeer eens een nieuwe activiteit. Trek erop uit en bezoek een tentoonstelling of slenter langs de winkels … geef je ogen maar eens goed de kost! Nieuwe ervaringen zijn namelijk het beste voer voor een nieuwsgierig beestje als jij. De wereld heeft zoveel te bieden! En jij houdt van afwisseling en nieuwe ervaringen.
  • Maar ook als je binnenblijft, kun je veel te weten komen. Verdiep je in een boek of concentreer je op iets waar je veel moeite voor moet doen. Je ongeduldige en leergierige aard moet af en toe in strakke banen worden geleid! Je blik verruimt dan en je groeit.
  • De voornaamste geluksbrengers voor de Tweeling zijn de cijfers 5, symbool voor het leven en verandering, en 9.
 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden