Horoscoop: Vissen

  • 21/02/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De vrouwelijke Vissen weten hoe ze het mysterie van hun karakter kunnen bewaren: ze zijn op en top vrouwelijk en kunnen subtiel bekoren. Het gezegde: stille waters hebben diepe gronden lijkt op je lijf geschreven. Je bent empathisch, gevoelig en een echte dromer, maar dat wilt zeker niet zeggen dat je geen pit hebt.

Je garderobe

Een bescheiden look hult je in een mysterieuze aura. Vermijd te opvallende kleren, blingbling en flashy kleuren. Ga eerder voor een lichtvoetige stijl: jurken in fijne stoffen, luchtige tunieken, soepel vallende jasjes en sjaals. Als accessoires horen daar dromerige juwelen bij: halssnoeren en een vintage zonnebril. Laat je inspireren door de ‘hippie chic’-look om je feeërieke kantje te benadrukken. De kleuren die jouw persoonlijkheid het best tot haar recht doen komen zijn alle tinten blauw, grijs en pastel. Een fellere kleurtoets hier en daar geeft het geheel wat extra pit.

Je make-up

Gebruik niet te veel make-up. Niets kan jouw charmes beter benadrukken dan je verfijnde en mysterieuze kant. Gebruik pasteltinten en breng een klein beetje roze blush op je wangen aan. Vestig de aandacht op je ogen met een streepje eyeliner en een goede mascara. Voor je lippen kies je oudroze of nudetinten die je afwerkt met een laagje gloss. Heel geschikt om je begeerlijk en verleidelijk te voelen zonder het er te dik op te leggen.

Geluk in de liefde

Vissen zijn empathisch en zeer goede luisteraars, het is niet moeilijk om jouw warme aard te zien. In een relatie ben je hartstochtelijk, romantisch en trouw. Jij voelt je het best bij een Maagd, een Kreeft of een Schorpioen.


Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Vissen en hun dromerige persoonlijkheid. Maar wil je het lot toch een handje helpen? Check dan deze tips:

  • Houd een dagboek bij waarin je je gevoelens beschrijft en maak elke dag een paar minuten vrij om de balans op te maken van wat er die dag gebeurd is. Daardoor ga je bewuster leven en krijg je meer vat op de dingen. Dat geeft je weer volop energie om er enthousiast tegenaan te gaan.
  • Je hebt geen moeite met emoties en je bent heel kunstzinnig. Waarom zou je niet eens een activiteit uitproberen die daar helemaal niets mee te maken heeft? Wrik je los uit gewoonten en ontdek totaal nieuwe facetten van je persoonlijkheid!
  • Jouw voornaamste geluksgetallen zijn 1, 11, 18, 20, 27 en 33.
 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden