Horoscoop lifestyle: Waterman

  • 18/01/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Anders zijn, dat is de strategie van de vrouwelijke Waterman om alle aandacht naar zich toe te trekken. En het moet gezegd worden: daar is ze erg goed in! Een Waterman is slim en ook zeer grappig.

Je garderobe

In één woord: originaliteit! Boho-chic in combinatie met een futuristische look. Tja, als je dan nog niet opvalt … Of een vintage outfit met daarbij schitterende ogen, opgemaakt in elektrisch blauw. Jouw persoonlijkheid is gemaakt om creatief en artistiek voor de dag te komen. In het gareel lopen van de modetrends is absoluut jouw ding niet. Durf retrostukken van de rommelmarkt te combineren met een metallic handtas en glinsterende juwelen in alle kleuren van de regenboog. Speel naar hartenlust met het hele kleurenpalet, maar ga pastelkleuren uit de weg. Die passen namelijk helemaal niet bij jouw uitbundige temperament.

Je make-up

Een excentrieke rode lippenstift en glittertjes geven jouw look nog meer glamour. Gebruik ook hightech mascara’s voor spectaculaire wimpers om verleidelijk en stijlvol met je ogen te knipperen. Simpelweg ‘in de mode zijn’ is voor jou niet genoeg. Jij bent een trendsetter!

Geluk in de liefde

Een Waterman is nieuwsgierig en leergierig, ze wordt  aangetrokken door alles dat anders en nieuw is. Je bent eerlijk tegenover vrienden en familie en in een relatie ben je zeer trouw. Jouw ideale partners zijn de Tweeling, de Weegschaal en de Leeuw.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Waterman en haar originele persoonlijkheid. Wil je het geluk echter helemaal aan jouw kant? Check dan deze tips:

  • Jij bloeit helemaal open in het gezelschap van je familie en vrienden. Ga eens iets drinken met een vriendin en zet met haar een boom op over de ‘dinges des levens’ die er voor jou toe doen. Uit zo’n gesprek put jij nieuwe kracht en energie.
  • Misschien is het eens tijd om de balans op te maken van gewoonten die je zou willen veranderen? Neem de tijd om een lijstje te maken van al jouw wensen. Schrijf daarna de verschillende stappen die je dichter bij dat doel brengen. Je bent origineel en vernieuwend … Laat de hele wereld mee genieten van die mooie eigenschappen!
  • Jouw ideale geluksnummers zijn 4, 12, 13, 26, 27 en 35.
 
woensdag 19 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
woensdag 19 september
 
woensdag 19 september

€ 2.000.000 *
te winnen

€ 2.000.000 * te winnen
woensdag 19 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden