Horoscoop lifestyle: Weegschaal

  • 29/09/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De vrouwelijke Weegschaal is een klassieke schoonheid, een knappe mix van trendy zwier en natuurlijke elegantie. Ze verleidt door haar zin voor esthetiek en haar ongeknutselde schoonheid. Je bent sociaal en werkt graag samen met anderen.

Je garderobe

Je bent dol op harmonieuze en evenwichtige lijnen. Ga dus voor klassieke kleren met een eerder sobere snit, die iets bijzonders krijgen door hun kleuren en materialen. Een elegante look met rijkelijke stoffen, getailleerde jurken en hoge hakken onderstrepen je natuurlijke schoonheid. Jouw geheim? Niette opvallend en evenwichtige lijnen, vormen en kleuren. Je staat leuk met alle tinten blauw, de kleur die symbool staat voor de Weegschaal.

Je make-up

Een unieke teint en strakke lijnen zijn jouw prioriteit. Maak dus gerust volop gebruik van fixeergels voor je wenkbrauwen en concealers voor de donkere kringen onder je ogen. Voor je lippen is een lippenpotloodje je vaste bondgenoot. Eyeliner en mascara zijn de finishing touch voor jouw natuurlijke, elegante stijl.

Geluk in de liefde

Als luchtteken ben jij opzoek naar andere actieve geesten, die net zo actief zijn als jij. Als Weegschaal streef je naar een natuurlijk evenwicht en je komt dan ook het beste overeen met mensen die dezelfde visie delen als jij. Jij voelt je voornamelijk aangetrokken tot Tweelingen, een Waterman of een andere Weegschaal.

Geluk in je dagelijks leven

Elke dag is een geluksdag voor de vrouwelijke Weegschaal en haar kunstzinnige persoonlijkheid. Maar wil je het lot een handje helpen? Check dan deze tips:

  • Trek er eens op uit. Bezoek een tentoonstelling en bekijk een kunstwerk of neem rustig de tijd om eens te bladeren in een mooi kijkboek. Jij kan volop genieten van alles wat met schoonheid en esthetiek te maken heeft. Het maakt je blij en doet je stralen.
  • Nodig een paar vrienden uit om samen iets te drinken of te eten, of geef een etentje bij je thuis en laat iedereen zijn eigen lievelingseten of favoriete drankje meenemen om er een toffe avond van te maken. Kortom zorg ervoor dat je het zo gezellig mogelijk maakt, gezelligheid in je vriendenkring geeft jou immers meer zelfvertrouwen.
  • De voornaamste geluksbrengers voor de Weegschaal zijn volgende cijfers: 6, symbool van harmonie, 15, 24 en 33.
Test nu je geluk met Joker + online

 
dinsdag 17 juli

€ 600.000
te winnen

€ 600.000 te winnen
dinsdag 17 juli
 
woensdag 18 juli

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 18 juli
 
dinsdag 17 juli

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
dinsdag 17 juli

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden