Maagd: puur en spontaan!

  • 24/08/2016

Is je sterrenbeeld Maagd? Dan is jouw dierenriemteken vanaf 23 augustus aan de beurt. Het zesde teken van de dierenriem is een vrij stabiel aardeteken, hoewel Maagden ook zo hun gekke kantjes kunnen hebben.

vierge horoscope

Maagden zijn zorgzame personen met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Ze houden ervan voor anderen te zorgen. Door hun altruïsme, in combinatie met hun natuurlijke perfectionistische aard, zijn Maagden uitstekende boekhouders en analisten. Vaak komen ze ook tot hun recht in de zorgsector.

In de liefde hebben Maagden een voorkeur voor een stabiele partner die ze een beetje extra zelfvertrouwen kan geven. Maagden zijn trouwe en toegewijde vrienden. Als je eenmaal een band met ze hebt opgebouwd, is die nagenoeg onverwoestbaar. Ze hebben een speciale band met Steenbokken, Schorpioenen, Kreeften en Stieren.

De kleuren van de Maagd zijn geel, groen, oranje en grijs. Jade, saffier of agaat brengt dit teken geluk.

Kwik heeft een beschermende werking op de Maagd. Zijn geluksdag is woensdag. Het getal 5, symbool van intelligentie en openheid, is het belangrijkste geluksgetal van dit dierenriemteken. Andere geluksgetallen zijn 14, 23 en 32.

Beroemde Maagden: Beyoncé, Keanu Reeves, Cameron Diaz, Stephen King, Pink, Michael Jackson, Claudia Schiffer, Goethe, Moeder Teresa, Hugh Grant, Salma Hayek, Tim Burton, koningin Letizia van Spanje, Sean Connery, Shania Twain, Guy Ritchie, Agatha Christie, prins Harry, Amy Winehouse, Richard Gere...

 
zaterdag 22 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 22 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
dinsdag 25 september

Ongelofelijke Jackpot van zo’n € 138.000.000 *
te winnen

zo’n € 138.000.000 * te winnen
dinsdag 25 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden