Horoscoop Maart : de uitdagingen voor de lente

  • 28/02/2018

Maart staat synoniem voor het begin van de lente. De dagen worden langer en we krijgen eindelijk een energieboost. Ontdek dankzij Joker+ wat er voor jou in de sterren staat geschreven.

Klik op een sterrenbeeld om je horoscoop te ontdekken.


 

Horoscoop Maart : Ram

Let in maart op voor frustraties, vóóral op het werk. Of je riskeert te verdrinken in verantwoordelijkheden. Om die berg aan taken te trotseren – zonder bedolven te worden onder een lawine aan zorgen – moet je tijd voor jezelf nemen. Schrijf in grote letters ME TIME in je agenda : een manicure, een boek lezen, een Netflix-marathon,… 

Horoscoop Maart : Stier

De dagen worden langer en dat komt je energiepeil echt ten goede: je straalt en je hebt weer zin in een projectje. Dat komt als geroepen, want Venus geeft je een duwtje in de rug. 2018 is dan ook het jaar van de verandering voor jou hé. Weet je ’t nog ? De sterren nodigen je tegelijkertijd ook uit om op tijd op de pauzeknop te drukken tijdens een verlengd weekend. Om alles op een rijtje te zetten en je goed te wapenen voor de toekomst. Wat denk je : Knokke of Durbuy ?

Horoscoop Maart : Tweelingen

Het is niet altijd rozengeur en manenschijn. Daarom dagen de sterren je uit om zoveel mogelijk quality time in te lassen met vrienden. Of dat nu de eerste Aperol Spirtz op een terrasje is of een deugddoende boswandeling, zolang je Vitamine D-voorraad maar wordt opgekrikt. Jouw vrienden en familie zijn een belangrijke houvast. 

Horoscoop Maart : Kreeft

Wat een geweldige maand om een Kreeft te zijn ! Jupiter boost jouw creativiteit en Mercurius geeft je vleugels : alles wat je aanraakt verandert in goud. Het enige wat je moet doen is genieten van je succes. Wees je bewust van jouw geluk, want voor je ’t weet is het gekeerd.

Horoscoop Maart : Leeuw

Het begin van de lente staat in het teken van de liefde. Of een flirt op z’n minst. Jouw uitdaging voor februari blijft dezelfde: sta open voor nieuwe ontmoetingen – ook al lijken ze onwaarschijnlijk – en laat je mooiste glimlach zien. Koppels, geniet van de hernieuwde energie die de lente met zich meebrengt om de vlam van jullie relatie terug aan te wakkeren.

Horoscoop Maart : Maagd

The sky is the limit in maart. De sterren zijn druk in de weer om jou aan te moedigen : overtref jezelf! Ga opnieuw aan het sporten. Je zult zien : het gaat je veel gemakkelijker af dan vroeger. Misschien is dit het moment om je last minute nog in te schrijven voor de 20 km van Brussel ? 

Horoscoop Maart : Weegschaal

In de lente komt het erop aan om te beseffen wie jou nauw aan het hart ligt. Het is ook het moment om je te distantiëren van die ongemakkelijke familiale situatie. Stel je ten dienste van de gemeenschap en je zal helemaal openbloeien. Doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, steun een goed doel of help je vrienden verhuizen.

Horoscoop Maart : Schorpioen

2018 is hét jaar voor de Schorpioen. Probeer niet alles te overanalyseren; we weten dat je een piekeraar bent. Vooral op professioneel vlak maak je gigantische vorderingen deze lente. Loonsverhoging, geslaagde sollicitatiegesprekken,… je hebt keuze te over. Wat als je het geluk hier kon vinden ?

Horoscoop Maart : Boogschutter

Maart is de maand van de rust. Geen druk, geen onmogelijke uitdagingen; je kan gewoon verder kabbelen op je eigen tempo. Neen, je moet die zelfvoldane glimlach NIET van je mond vegen. Geniet van de kleine dingen, zoals een spelletjesavond met vrienden, schilderen of een namiddagje tuinieren. Je bent goed met je handen. 

Horoscoop Maart : Steenbok

Terwijl de andere sterrenbeelden laaiend enthousiast zijn over die eerste Belgische zonnestralen, verlang jij toch naar de buitenlandse zon. Boek gewoon een ticket en trek naar Thailand of een zonovergoten Grieks eiland. Het vergt wat speurwerk, maar online kan je een goedkoop ticket vinden. Komaan Sherlock, you can do it !

Horoscoop Maart : Waterman

Jouw missie voor de lente : plezier maken en genieten van het leven ! Jij organiseert de eerste barbecue van het jaar. Maar je droomt ook van het onmogelijke. Schrijf je verlangens en je dromen op. Want als je ze zwart op wit ziet staan, kan je ze misschien beetje bij beetje realiseren.

Horoscoop Maart : Vissen

Leg de lat niet altijd zo hoog. Je mag ook best eens met de stroom mee zwemmen. Vooral op liefdesvlak heb je de wind in de zeilen. De lente geeft je vleugels. Dit is het seizoen voor romantische dinertjes. Flirt er maar op los ! 

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben in 2018 ? Ontdek dan snel jouw horoscoop van 2018 dankzij Joker+

Vertrouw op de sterren en speel mee met Joker+, een dagelijkse trekking met een Jackpot van minimum € 200.000. Ontdek wat er voor jou in de sterren staat geschreven!

Test nu je geluk op Joker+ online

of speel in je verkooppunt.

 
maandag 24 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
maandag 24 september

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden