Ram: pure vurige passie!

  • 21/03/2017
Op 21 maart heeft de Ram de eer om de nieuwe cirkel van de dierenriem op gang te trekken. Het eerste teken is een puur vuurteken. Net als de Romeinse god Mars is de Ram sterk, gefocust en laat hij zich door niemand van zijn doel afbrengen. De Ram is rechtdoorzee, onvermoeibaar en bloedeerlijk. Hij toont het pad en effent de weg voor wie na hem komt.

belier

Een Ram leert al vlug zijn impulsiviteit in toom te houden door voor de actie even na te denken; dat voorkomt heel wat misverstanden. De Ram is een trouwe vriend, die jou niet alleen met raad maar ook met daad bijstaat. 

De Ram is moedig, eerlijk, trouw en een tikje koppig. Hij heeft te veel energie en is een onvermoeibare, creatieve en hartstochtelijke minnaar. Onder al dat temperament zweeft een lichte aanleg voor jaloezie, maar het vertrouwen in de levenspartner houdt dat in evenwicht. Een Ram voelt zich het best bij een Waterman of een Tweeling

Rood stimuleert en staat voor tomeloze energie en zelfzekerheid. Bij een passioneel teken als de Ram past het dan ook als gegoten... hoe vuriger hoe liever. Bloedsteen, amethist, robijn, amber, diamant, malachiet en roze kwarts passen bij het warme karakter van de Ram. 

Mars, de energieke rode planeet, en Jupiter beschermen en leiden de Ram. Donderdag en vrijdag zijn de geluksdagen. 9 is dan weer de hoeksteen van zijn geluk: 3 keer 3, een perfecte triade. Alle veelvouden van 9 completeren de geluksnummers van de Ram: 18, 27, 36... Wist je trouwens dat als je de cijfers van een getal kleiner dan 100 – een veelvoud van negen – optelt, je weer negen krijgt? 

Bekende Rammen zijn: Koning Filip, Eric Clapton, Elton John, Johan Sebastian Bach, Wernher von Braun, Gary Kasparov, Diana Ross, Dirk Frimout, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Pieter Aspe, Céline Dion, Vincent Kompany, Emma Watson, Hugo Claus, Marlon Brando, Jacques Brel, Vincent van Gogh, Emile Zola, Charlie Chaplin, Peter Ustinov en Claudia Cardinale.

Kom meer te weten over Joker+
 
woensdag 24 januari

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 24 januari
 
woensdag 24 januari

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 24 januari
 
vrijdag 26 januari

Gigantische Jackpot van zo’n € 90.000.000 *
te winnen

zo’n € 90.000.000 * te winnen
vrijdag 26 januari

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden