Stier: degelijke kracht!

  • 20/04/2017
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

Op 20 april neemt de Stier de fakkel over van de Ram. Dit vaste aardteken is het tweede teken van de Zodiac. Aardtekens aarden zichzelf in de dagdagelijkse dingen van het leven, de primaire zaken en de rauwe emoties. De Stier is praktisch, gesteld op orde en houdt van materiële welvaart.


De Stier is sterk, zeer gefocust, ongelooflijk praktisch en heeft een ijzeren wil. Hij laat zich door niemand bevelen, maar volgt een zelfgekozen leider in wie hij altijd en overal vertrouwen heeft.

De Stier is evenwichtig, stabiel en een tikje ijdel, op een heerlijke manier. Hij haat verandering en heeft zijn zaakjes graag op het droge en op orde. Hij respecteert orde, regelmaat, regels en gerechtvaardigd gezag. Het zijn uitmuntende dienaars van de wet.

De Stier heeft een fijn gevoel voor humor en een praktisch ingestelde intelligentie. Hij is een tikje voorspelbaar en rechtdoorzee, met meer dan één snuifje koppigheid.

Hij is een gulle, trouwe vriend op wie je altijd kunt bouwen. De Stier is aanhankelijk, goedgezind en optimistisch. Maar als hij wordt geprovoceerd, kan hij stevig uit zijn krammen schieten. Hij is een gulle, creatieve en onvermoeibare minnaar.

Hij wordt snel verliefd en laat niet los. De Stier past het beste bij een Steenbok, een Maagd, Vissen of een Kreeft, met wie hij zo snel mogelijk een warm vast nest wil bouwen. Voor dat nest heeft de Stier gespaard, want aan geld lenen heeft hij een broertje dood.

Vijftig tinten groen vormen het typerende kleurenschema van de Stier: rustgevend en sereen staat groen voor groei, hoop, lente en succes. Roze kwarts, bloedsteen, lapis lazuli, aventurijn, smaragd en rookkwarts brengen de Stier geluk.

Venus is de beschermplaneet van de Stier. Het gesternte staat goed op maandag en vrijdag. 6, 15, 21, 24, 33 en 42 brengen hen dubbel geluk.

Bekende Stieren zijn onder meer: Mark Zuckerberg, Tony Blair,  Katharine Hepburn, Fred Astaire, Linda Evangelista,  Malcolm X, Elizabeth II, Sergei Prokofiev, George Clooney, Janet Jackson, Miranda Kerr, Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Orson Welles, Stevie Wonder, Chris Brown, Audrey Hepburn, David Beckham, Jessica Alba, Penelope Cruz, Dominique Strauss-Kahn, Duke Ellington en Johannes Paulus II. 

 
donderdag 20 september

€ 200.000
te winnen

€ 200.000 te winnen
donderdag 20 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september
 

De volgende Extra Lotto trekking is 24/12/2018

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden