Tweelingen: dubbel zo gezellig!

  • 21/05/2017

Vanaf 21 mei start weer het tijdperk van Tweelingen. Bij het derde teken van de dierenriem, een erg actief luchtteken, zal je je niet snel vervelen. Zoals alle luchttekens hechten Tweelingen veel belang aan uitwisseling en communicatie. Het zijn sociale wezens met een sterke interesse voor anderen die willen groeien door hun menselijke contacten.

horoscoop tweelingen


Tweelingen
zijn veelzijdig, intelligent en snel van begrip. Ze houden van het leven en laten dat ook zien, door constant op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen. Tweelingen verzamelen graag zo veel mogelijk informatie voor ze die met hun naasten delen. Ze kunnen een lichte neiging vertonen om zich wat te veel zorgen te maken, waardoor ze soms twijfelen als ze bepaalde beslissingen moeten nemen. Maar hun enthousiasme krijgt snel weer de bovenhand.

Tweelingen hebben vele gaven en talenten, ook als ze met hun handen moeten werken. Maar ze vermijden te repetitieve taken omdat ze snel hun aandacht verliezen. Omdat ze dankzij hun communicatieve vaardigheden erg welsprekend zijn, zijn ze geweldig in zakendoen. 

Hoewel hun dualiteit hen drijft om continu op zoek te gaan naar nieuwe dingen en snel van gedachten te veranderen, staan Tweelingen bekend om hun loyaliteit en trouw aan de mensen die hen dierbaar zijn. Het zijn veelzijdige minnaars, nieuwsgierig en stimulerend, en hebben affiniteit met Waterman, Leeuw en Ram.

De lievelingskleuren van Tweelingen zijn geel, grijs, hemelsblauw en turkoois. Zeewier, agaat, smaragd, peridoot, tijgeroog en topaas brengen hen geluk.

De planeet Mercurius is de heersende planeet over Tweelingen. Hun geluksdag is woensdag. Het getal 5 – symbool van het leven, enthousiasme en verandering – past goed bij Tweelingen, hoewel ook 9 hen geluk kan brengen.

Bekende tweelingen zijn onder meer: Natalie Portman, Johnny Depp, Venus Williams, Prince, Jean Dujardin, Marilyn Monroe, Lenny Kravitz, Aung San Suu Kyi, Paul McCartney, Anne Frank, Bob Dylan, Marguerite Yourcenar, Clint Eastwood, Angelina Jolie, John F. Kennedy, Naomi Campbell, Colin Farrell, Adriana Lima en Alanis Morissette.

 
donderdag 26 april

€ 1.000.000
te winnen

€ 1.000.000 te winnen
donderdag 26 april
 
zaterdag 28 april

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 28 april
 
vrijdag 27 april

€ 17.000.000 *
te winnen

€ 17.000.000 * te winnen
vrijdag 27 april

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden