Weegschaal: rust en evenwicht!

  • 24/09/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!
Op 24 september maakt het teken van de Weegschaal plaats voor dat van de Maagd. De Weegschaal, het zevende teken van de dierenriem, is een luchtteken. Dit element geeft de Weegschaal een intellectuele en communicatieve kant. 

weegschaal


Het devies van de Weegschaal is ‘minder conflicten, meer compromissen’. Weegschalen zijn van nature vredestichters, die er alles aan zullen doen om anderen niet te kwetsen. Deze constante zoektocht naar harmonie maakt van Weegschalen zachtaardige, fijngevoelige mensen met een voorliefde voor alles wat artistiek is. Maar ze hebben vaak ook diplomatische kwaliteiten, of zijn goed in het organiseren van evenementen.

In hun liefdesleven zijn Weegschalen gelukkig met een partner die naar ze kan luisteren en op een rustige manier kan discussiëren. Dit sterrenbeeld heeft een bijzondere connectie met de Tweeling, de Boogschutter en de Waterman.

De kleuren van de Weegschaal zijn rood en blauw. Opaal, koraal, jade of saffier passen heel goed bij dit teken.

Venus is de belangrijkste planeet van dit sterrenbeeld. Vrijdag is de geluksdag voor Weegschalen. 6, symbool van harmonie, is het belangrijkste getal. Andere geluksgetallen van de Weegschaal zijn 15, 24 en 33.

Beroemde Weegschalen zijn onder anderen John Lennon, Catherine Zeta-Jones, Eminem, Avril Lavigne, Matt Damon, Marion Cotillard, Pedro Almodóvar, Serena Williams, Usher, Kate Winslet, Zlatan Ibrahimovic, Hilary Duff, Will Smith, Gwen Stefani, Gandhi, Eleanor Roosevelt, Oscar Wilde, Monica Bellucci, Hugh Jackman en Gwyneth Paltrow.

 
vrijdag 21 september

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
vrijdag 21 september
 
zaterdag 22 september

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
zaterdag 22 september
 
vrijdag 21 september

Uitzonderlijke Jackpot van € 130.000.000 *
te winnen

€ 130.000.000 * te winnen
vrijdag 21 september

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden