Liefde: welke sterrentekens zijn een match?

Sommige astrologische tekens zijn perfect voor elkaar, andere daarentegen, staan garant voor een regelrechte clash. Dus voor je je helemaal verliest in een relatie: ontdek hier welk sterrenteken ideaal is voor jou.

Omdat de Maagd heel erg verstandig is, begaat ook de Vis maar een enkele stommiteit. De Steenbok beschermt en verdedigt de Kreeft, die ook houdt van de diepgang en de oprechtheid van zijn of haar lief. Jullie houden allebei van zekerheid, net zoals de Ram. Om meer te weten te komen over jullie compabiliteit als koppel, Kies jouw sterrenbeeld en dat van je partner en ontdek of jullie een match zijn.


Ben je fan van astrologie? Ontdek Joker +, het spel van de Nationale Loterij waarmee je tot 200 000 euro kan winnen, dankzij jouw favoriet sterrenteken!Stier en Ram
Passie verzekerd in jullie relatie. Eén ding is zeker: jullie vervelen je nooit, want jullie houden allebei van een goeie portie sensatie.    

Stier en Vissen
De Vis slaagt erin de Stier te kalmeren, terwijl de Stier de Vis weet te overtuigen om wat meer los te laten en te genieten van het leven. Een mooi evenwicht, dus. 

Steenbok en Vissen
De aantrekkingskracht tussen jullie is duidelijk. Het is alsof er magie in de lucht hangt wanneer jullie samen zijn. Nochtans is een Steenbok niet snel tevreden. 

Steenbok en Stier
Het zal een tijdje duren voor jullie écht aan een relatie beginnen. Maar een keer jullie officieel een item zijn, laten jullie elkaar niet meer los.  

Tweelingen en Leeuw
Jullie karakters, vrolijk en energiek, zijn een ideale match. Discussies zijn dan ook een echte uitzondering. Bovendien zullen jullie allebei de neiging hebben van jullie carrière een prioriteit te maken.

Tweelingen en Maagd
Dikke liefde, dat kan je wel stellen. Het geduld van de Maagd en de humor van de Tweeling vullen elkaar goed aan. 

Tweelingen en Weegschaal
Een passionele relatie, dat wel, maar zo eentje die enorm vermoeiend is. Jullie sterke karakters staan garant voor vonken. 

Ram en Tweelingen
Eén keer. Zo vaak gaan jullie je amuseren. Jullie hebben allebei namelijk de neiging je teveel aan te passen aan de ander en dat gaat al snel vervelen. 

Ram en Leeuw
Leven van de liefde en de frisse lucht, dat is jullie relatie in een notendop. Maar het vaak egocentrische karakter van de Leeuw zou na een tijd op de zenuwen van de Ram kunnen werken. Opletten, dus! 

Leeuw en Waterman
Jullie tekens zijn een perfecte aanvulling van elkaar. De zachtheid van de een vormt de ideale balans met het haantjesgedrag van de ander. Jullie zijn allebei veeleisend, maar net die eigenschap zorgt ervoor dat jullie het wel eens ver kunnen schoppen. 

Leeuw en Weegschaal
Twee romantische zielen, en dat werkt prima. Let wel op voor jaloezie... en ontrouw. 

Maagd en Stier
Jullie schieten goed op met elkaar en zijn geen van beide ruziemakers. Geld en mooie dingen, daar hebben jullie een zwak voor. Let er wel op dat je niet te snel op je lauweren gaat rusten: liefde, daar moet je elke dag aan werken.  

Maagd en Steenbok
Routine, dat is duidelijk jullie ding. Het stelt jullie gerust, maar dat betekent ook dat jullie weinig open staan voor nieuwe dingen. Stel je open voor de rest van de wereld, daar worden jullie als koppel alleen maar sterker van. 

Weegschaal en Vissen
Samen amuseren jullie je goed en jullie lachen heel wat af. Ja, jullie hebben een goeie verstandhouding. Let wel op dat je je ook later in de relatie redelijk blijft opstellen. 

Weegschaal en Ram
Jullie kunnen het uitstekend vinden met elkaar, en al zeker tussen de lakens... Zorg dat jullie ook op langere termijn op dezelfde golflengte blijven zitten.

Waterman en Ram
Jullie relatie is er een van vele confrontaties, van hoogtes en laagtes, tranen van vreugde, maar ook tranen van verdriet. 

Waterman en Tweelingen
Jullie vormen een mooi koppel, zonder veel geruzie. Net daarom kan jullie relatie wat braafjes lijken. Let erop dat jullie je niet gaan vervelen.  

Vissen en Kreeft
Attent, dat is een typische eigenschap van jullie allebei. Het resultaat? Een mooie toekomst voor jullie samen. 

Vissen en Maagd
Omdat de Maagd heel erg verstandig is, begaat ook de Vis maar een enkele stommiteit. Een mooie match!

Kreeft en Stier
Wat een koppel! Kleine kans dus dat jullie relatie eindigt in een tragedie. Jullie hechten belang aan dezelfde dingen en houden allebei van een goeie portie affectie. Klein aandachtspuntje: sluit je niet te veel op.  

Kreeft en Steenbok
Jullie houden allebei van zekerheid. De Steenbok beschermt en verdedigt de Kreeft, die ook houdt van de diepgang en de oprechtheid van zijn of haar lief. Blijf goed communiceren met elkaar. 

Boogschutter en Ram
Avontuur, dat is helemaal jullie ding en daar zorgen jullie ook zelf voor in alles wat jullie ondernemen. Heel goed, dus!

Schorpioen en Vissen
Jullie relatie is intens en mysterieus. Jullie hebben veel bewondering voor elkaar. De energieke Schorpioen zorgt ervoor dat ook de dromerige Vis zich meer durft smijten op de dingen. 

Schorpioen en Maagd
Jullie zijn allebei rustige, gevoelige types en net daarom zijn jullie het ideale koppel. De Schorpioen steunt zijn of haar partner in alles wat ie doet. 

Boogschutter en Tweelingen
Deze twee tekens trekken elkaar aan. Tussen jullie gaat het niet snel vervelen. Jullie houden ervan nieuwe dingen te ontdekken en gaan graag op vakantie. Net dat samen ontdekken is de sleutel tot jullie geluk.  

Boogschutter en Schorpioen
Aiai, jullie zijn als kat en hond. Jullie houden van elkaar, maar stoten elkaar tegelijkertijd ook af. Jullie neiging tot dominantie staat garant voor vele discussies!

Ook interessant : 


Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden