Je ideale kapsel volgens jouw sterrenbeeld

Welk kapsel zal het 'wow'-effect veroorzaken waar je al zo lang van droomt? Hou hiervoor rekening met je sterrenbeeld én met de vorm van je gezicht.

  • Ben je Stier of Maagd en heb je een ovaal gezicht? Halleluja! Elke stijl past bij jou, maar kenmerkend is je vrouwelijkheid. Haal daarom je haren omhoog in een wrong achter op je hoofd. Ben je Ram, kies dan voor de hoge, dynamischere paardenstaart. 
  • Ben je Kreeft of Steenbok en is je gezicht vierkant? Dat vind je allicht geen enkel probleem. Een lengte tot aan de kaak verdient de voorkeur. Ben je Leeuw, dan wil je dat 'Jaws'-trekje misschien wat verzachten en je sexappeal versterken: een langere coupe is ons advies. 
  • Voor de Boogschutter en de Schorpioen met rond gezicht: vergeet steil en sluik haar, en ook de bloempotsnit. Wat je nodig hebt, is beweging: wat denk je van lang of halflang haar met een uitdunning? 
  • Zo komen we bij de Weegschaal, met een veeleer driehoekig gezicht: alles straalt elegantie uit, tenzij de Boogschutter je naar comfort doet neigen. Kies dan voor een kortere of halflange coupe met een pony die de verhoudingen in evenwicht brengt. 
  • Hoor je bij de originele Tweelingen, de mysterieuze Vissen of de nieuwsgierige Waterman? Denk eraan kleuren te gebruiken. Een coupe soleil of een mix van twee tinten, helder en donker, accentueert het reliëf.

Maak je niet druk. De sterren zijn er om je te helpen! Blijf erin geloven en waag je kans.

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden