Schorpioen: complexe passie

  • 24/10/2017

Vanaf 23 oktober is het Schorpioenentijd. Dit waterteken, het achtste van de dierenriem, is complex, intens en gepassioneerd, wat Schorpioenen zowel onvoorspelbaar als briljant maakt.

Schorpioenen zijn gepassioneerde persoonlijkheden die graag de touwtjes in handen hebben. Deze watertekens hebben veel en soms tegenstrijdige emoties, waardoor hun karakter complex is en soms een tikkeltje koppig. Het zijn goede leiders, maar dankzij hun analytische geest ook uitstekende psychologen en chirurgen.

Achter hun mysterieuze complexe karakter gaat een gepassioneerde partner schuil die een hechte relatie aangaat. Schorpioenen zijn toegewijde en betrouwbare vrienden voor wie alles in het teken staat van hun omgeving en familie. Ze hebben een nauwere band met Kreeften, Steenbokken en Vissen.

De kleuren van Schorpioenen zijn zwart, rood en paars. Hun gelukbrengende mineralen zijn topaas, robijn en malachiet.

Pluto is de belangrijkste heersende planeet over het teken en dinsdag is de geluksdag van Schorpioenen. Het cijfer 1, hét symbool van het leiderschap van dit sterrenbeeld, is hun geluksgetal, samen met de getallen 4, 6, 23, 31 en 34.

Beroemde Schorpioenen: Sophie Marceau, Pablo Picasso, Anne Hathaway, Auguste Rodin, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Grace Kelly, prins Charles, Demi Moore, Voltaire, Marie Curie, Owen Wilson, Lorde, Martin Scorsese, Katy Perry, Pelé, Ana Ivanović, Bill Gates, Whoopi Goldberg, Peter Jackson.

 
woensdag 17 oktober

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
woensdag 17 oktober
 
woensdag 17 oktober

€ 3.500.000 *
te winnen

€ 3.500.000 * te winnen
woensdag 17 oktober
 
vrijdag 19 oktober

zo’n € 49.000.000 *
te winnen

zo’n € 49.000.000 * te winnen
vrijdag 19 oktober

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden