Wat is Joker + ?

Joker +, jouw dagelijkse portie geluk waarbij je iedere dag kans maakt op minimum €200.000.

Joker+ biedt elke dag een nieuwe kans op een flinke portie geluk. Met dit trekkingsspel maak je het meeste kans op winst. En dat elke dag van de week! Duid je sterrenbeeld aan op het spelformulier voor een extra portie geluk. 

Maak elke dag kans op jouw dagelijkse dosis geluk. Ook op zon- en feestdagen.
Joker+ kan je ook alleen spelen, dat hoeft niet samen met Lotto of EuroMillions.

Alles weten over Joker+?

Joker+ is een trekkingsspel van de Nationale Loterij. Elke dag vindt een trekking plaats. Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag kan je tot 19u spelen. Op dinsdag en vrijdag tot 20u en op zondag tot 13u. 

Een spelcombinatie kost €1,50. Wanneer je op je spelformulier alle 12 sterrenbeelden aankruist, heb je een gegarandeerde winst van €5,50. Bovendien is het mogelijk om winst te cumuleren.

Bij de trekking rollen er 6 willekeurige cijfers van 0 tot 9 uit de trekkingstrommel, gevolgd door 1 van de 12 sterrenbeelden. De combinatie van de cijfers en de volgorde waarin ze getrokken worden, bepalen je winst. Typisch voor Joker+ is dat je op twee manieren kunt winnen: van links naar rechts, te beginnen met het cijfer uiterst links. Of van rechts naar links, te beginnen met het cijfer uiterst rechts. 

Heb je als enige speler de 6 cijfers juist – in de correcte volgorde – en wist je ook het sterrenbeeld te raden, dan win je de Jackpot van minstens €200.000.

Wist jij dat je je eigen sterrenbeeld kan kiezen wanneer je met Joker+ speelt? Afspraak op de horoscoop pagina van Joker+ om te ontdekken welk sterrenbeeld jouw match is of welk kapsel bij jouw horoscoop past.

Meer Artikels

 
zaterdag 29 april

€ 400.000
te winnen

€ 400.000 te winnen
zaterdag 29 april
 
zaterdag 29 april

zo’n € 1.500.000 *
te winnen

zo’n € 1.500.000 * te winnen
zaterdag 29 april

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en acties van de Nationale Loterij.

Ik schrijf me in!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden