Waar is dat Lotto-ticket toch naartoe?

  • 24/08/2016
Waardering
  • Niet interessant
  • Matig
  • Goed om weten
  • Tof!
  • Fantastisch!

De actualiteit toont het aan… Wanneer een winnaar zich niet meldt om een winnend ticket te laten valideren, dan is hij het misschien kwijt. Zorg dat het jou niet overkomt en lees hier hoe je je ticket nooit kwijtraakt!


Waar zou jij je winnende ticket opbergen voor je het kunt gaan inruilen? We vroegen het aan onze vrienden op onze Facebookpagina. Velen onder hen wilden het liever niet zeggen - wat we natuurlijk perfect begrijpen – en anderen zeiden dat ze niet zouden wachten om het in te ruilen! Nog anderen kwamen dan weer af met de meest originele verbergplekjes, zoals tussen hun ondergoed, in het hondenhok of zelfs in de koelkast... Je kunt ook een foto nemen van het bonnetje op de plek waar je het hebt gelegd, maar deze oplossing is niet geschikt voor wantrouwige mensen die vrezen hun telefoon te verliezen…

Om de plek waar je het ticketje hebt gelegd nooit te vergeten, zorg je best voor een ritueel: leg al je Lotto-ticketjes gewoon altijd op dezelfde plaats en verander die nooit. Tussen je ondergoed is misschien wat lastig, maar waarom niet in de spaarpot van je kinderen?

Graaf diep in je geheugen of speel gewoon online!

Als je niet zo ordelijk bent, zal je in je geheugen moeten graven, want je verstand weet gegarandeerd waar het ticketje ligt. Om erop te komen en je kansen om je ticket terug te vinden te vergroten, probeer je terug te denken aan hoe je je voelde toen je het ticketje weglegde. Hoe was je humeur? Waar dacht je aan? Wees vervolgens positief ingesteld en ontspannen. Als de zoektocht een obsessie wordt, dan wordt de kans groot dat je je niet kunt concentreren en dat je geheugen niet meewerkt.

En als dat je allemaal wat te ingewikkeld lijkt, moet je het misschien gewoon zonder ticketje doen. Als je online op de Lotto speelt, verlies je misschien je sleutels wel eens, maar je zult nooit meer moeten zoeken naar je winnende Lotto-ticket!

Speel nu Lotto online

of in je verkooppunt

 
woensdag 18 juli

€ 1.000.000 *
te winnen

€ 1.000.000 * te winnen
woensdag 18 juli

Resultaten vorige trekkingen

Meer resultaten

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden