Hoe spelen?

Speel mee met Pick3

Bij Pick3 staan 3 nummers uit een reeks van 0 tot 9 centraal. Samen vormen ze een getal tussen 000 en 999. Je kunt kiezen hoe je met jouw combinatie wil spelen: in volgorde, in wanorde, met de eerste twee nummers of met de laatste twee. Heb je het volledige getal juist – 3 juiste nummers in de juiste volgorde – dan win je € 500.

Stap 1: kies je spelcombinatie

In elk verkooppunt van de Nationale Loterij vind je het Pick3-spelformulier. Kruis op het formulier per rooster 3 nummers aan uit de reeks van 0 tot 9. 

Verhoog je winstkansen door met verschillende spelcombinaties te spelen. Je kunt maximum vijf roosters invullen.

Duid aan hoe je met je nummers wil spelen: in volgorde, in wanorde, met de eerste twee of de laatste twee nummers. Meespelen kost €1 per spel. Kies tot slot het aantal trekkingen waaraan je wil deelnemen. Je kunt met maximum 24 opeenvolgende trekkingen meespelen. 

Speel je online of mobiel, dan kun je de gekozen nummers aanklikken.

Stap 2: waag je kans

Je kunt Pick3 spelen in een verkooppunt van de Nationale Loterij, maar ook online. 

Ontdek waar je kan spelen

Stap 3: bewaar je spelticket

Zijn je spelcombinaties geregistreerd en is je inzetbedrag betaald, dan ontvang je een spelticket. Op het ticket staan je spelcombinaties en de datums van de trekkingen waar je aan deelneemt. Bewaar je spelticket goed. Je hebt het nodig om later je winst te innen.

Stap 4: wacht in spanning de trekking af

Je hebt je kans gewaagd. Het is nu wachten tot de 3 nummers uit de trekkingstrommel rollen. Spannend!

Stap 5: bekijk de resultaten

Omstreeks 20.30u maken we de uitkomst van de Pick3-trekking bekend via de website www.pick3.beUiteraard kun je je spelticket ook laten nakijken in alle verkooppunten van de Nationale Loterij. Zo weet je meteen of je gewonnen hebt.

Stap 6: ontvang je winst

Afhankelijk van het bedrag dat je hebt gewonnen, kun je terecht in een Lotto-verkooppunt, in een regionaal kantoor van de Nationale Loterij of op de hoofdzetel in Brussel.

Hier vind je meer info

Meer Artikels

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden