Wedstrijd: Win viptickets voor de wielerwedstrijd Binche-Chimay-Binche

  • 13/09/2017

Binche Chimay Binche Image

Lottery Club neemt u mee naar het hart van de koers Binche-Chimay-Binche.

Droomt u ervan om de koers Binche-Chimay-Binche op een memorabele manier te beleven? Deze wedstrijd van Lottery Club maakt uw droom waar!

Op dinsdag 3 oktober nemen de wielrenners het tegen elkaar op in de grote Binche-Chimay-Binche wedstrijd. Dankzij Lottery Club kan je deze koers op een heel bijzondere manier beleven: vanuit de bezemwagen van de sportdirecteur van het team "Wallonie-Bruxelles-Veranclassic". Zo zit je in het hart van het peloton. Magisch, toch?

Win een 100 % vipbehandeling
Lottery Club biedt u de kans om deel te nemen aan dit buitengewone evenement met een persoon naar keuze. U volgt het peloton niet alleen vanuit de wagen van de sportdirecteur van het team "Wallonië-Brussel-Veranclassic", maar u krijgt ook een ontbijt en een lunch aangeboden in het wielrennershotel. Om dit geweldige cadeau te winnen, beantwoordt u de onderstaande vragen.

Lottery Club cadeautje van de maand - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand, ontvang je €2,5 speeltegoed voor EuroMillions als je zelf voor €2,5 inzet. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over EuroMillions!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden