Wedstrijd: win VIP duotickets voor het Brussels Summer Festival !

  • 13/07/2017

bsf 2017

Veel plezier op het BSF dankzij Lottery Club en Win for Life

Het Brussels Summer Festival is van 6 tot 15 augustus aan z’n 16de editie toe en pakt dit jaar uit met de meest tot de verbeelding sprekende affiche ooit. Grijp dus zeker je kans om met onze wedstrijd VIP-tickets te winnen!

Ook dit jaar zullen de Paleizenplein en z’n omgeving 10 dagen lang vibreren op het ritme van de artiesten die de organisatoren van het Brussels Summer Festival wisten te strikken. Smeer je beentjes al maar in want op het programma van dit jaar staan toppers als de Pet Shop Boys, Akro, Feist, The Pirouettes, Puggy, Ozark Henry, Goose en veel opkomend talent uit binnen- en buitenland. Kansen zat dus voor een leuk uitje met vrienden of familie… Meer info: www.bsf.be.

Win een duo-ticket

Zou je ook graag van de partij zijn op 12, 12, 14 of 15 augustus ? Neem dan deel aan onze wedstrijd en maak kans op een duo-ticket voor dit niet te missen muzikaal event in onze hoofdstad. Moeilijk? Nee hoor, gewoon onderstaande vraag correct beantwoorden en hopen op een beetje geluk!


Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden