Volg Club Brugge in z’n jacht op de landstitel!

  • 10/04/2018

wedstrijd brugge mei

Neem deel aan onze wedstrijd en schreeuw Club Brugge mee naar de titel !

Op zondagnamiddag 6 mei neemt Club Brugge het in een ongetwijfeld alweer kolkend  Jan Breydel-stadion op tegen Anderlecht – een duel op leven en dood (figuurlijk, wel te verstaan) tussen de vorige en de huidige landskampioen.

De laatste thuiswedstrijd van Club tegen Anderlecht dateert van december vorig jaar. Club behaalde toen een historische 5 – 0 zege tegen z’n eeuwige rivaal. Wat wordt het dit keer, in de laatste rechte lijn naar de zo fel begeerde kampioenstitel? Neemt Anderlecht revanche of telt Club de paars-witten definitief uit?

14 dagen later dan , op 20 mei, ontvangt Club op de laatste speeldag van PO1 z’n Oost-Vlaamse rivaal AA Gent. Valt in deze titanenstrijd de beslissing over de titel in de Jupiler Pro League of is die tegen dan al gevallen en wordt het een feestelijke gala-match? Feit is dat er iedere rechtgeaarde voetballiefhebber een waar festijn te wachten staat. 

Zoals voor de andere thuiswedstrijden van Club in Play-Off 1 zijn ook voor deze duels alle tickets al lang de deur uit, maar niet getreurd: Lottery Club heeft voor de match tegen Anderlecht 7 en voor het duel met Gent 11 duo-tickets gereserveerd voor wie onderstaande wedstrijdvraag juist weet te beantwoorden en het nodige ‘kampioenengeluk’ heeft bij het inschatten van het antwoord op de schiftingsvraag! Succes, en veel kijkplezier!!

 

 

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden