Wedstrijd: met Lottery Club naar Club Brugge-Standard

  • 04/08/2017

Wedstrijd Lottery Club Club Brugge - Standard | Nationale Loterij

Speel mee en proef de unieke sfeer in Jan Breydel tijdens de topper Club Brugge - Standard!

Twee onvervalste toppers op de 5de speeldag van de Jupiler Pro League, het laatste weekend van augustus, met naast AA Gent – Anderlecht ook Club Brugge – Standard.

Club Brugge gaat in het 1ste jaar van het post-Preudhomme-tijdperk resoluut voor een nieuwe titel, en Standard wil absoluut z’n desastreus verlopen vorige seizoen zo vlug mogelijk doen vergeten. Spanning en ambiance verzekerd dus in een ongetwijfeld kolkend Jan Breydel, de thuisbasis van de blauw-zwarten. 

Wil je deze topper niet missen?

EuroMillions, partner van Club Brugge, en Lottery Club bieden je de kans je onder te dompelen in de unieke sfeer die de thuismatchen van Club kenmerkt. Wij reserveerden namelijk 30 zitjes voor jullie in een vak voor Club-supporters

Wil jij ook twee zitjes bemachtigen? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en wie weet kan je er zelf bij zijn. Veel succes! 

 

Cadeautje van de maand Lottery Club - Nationale Loterij

Cadeautje van de maand

Als Lottery Club lid ontvang je regelmatig leuke cadeaus*. Deze maand koop een Double it! krasbiljet van €2 en krijg een Double it! krasbiljet van €2 gratis. Schrijf je dus snel in en geniet ook van de leuke aanbiedingen!

 * je ontvangt het cadeautje van de maand voor het eerst in de maand nadat je je WFL welkomstcadeau hebt ontvangen

Alles over Double it!

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden