Speel mee met ons, én in de nieuwste film van Jan Verheyen!

  • 03/05/2018

Lanceer dankzij Lottery Club je filmcarrière als figurant in “De Collega’s 2.0”!

Exact 40 jaar na de iconische TV-reeks De Collega’s, starten half mei de opnames van “De Collega’s 2.0”, de nieuwste langspeelfilm van Jan Verheyen.

Die is gebaseerd op het theaterstuk van Jan Matterne waarop ook de immens populaire TV-reeks was gebaseerd. Velen kijken nu al reikhalzend uit naar de release op 12 december. Maar Lottery Club, de warmste club van het land, doet er nog een schepje – of zeg maar: een enorme schep – bovenop.

Wij geven inderdaad 3 Lottery Club-leden de unieke kans om te figureren in deze film die ongetwijfeld op zijn beurt een kaskraker wordt. Naast het vakmanschap van regisseur Jan Verheyen staat daarvoor de sterke cast garant die inmiddels werd bijeengebracht – een mix van nieuwe en vertrouwde gezichten als Ben Segers, Veerle Dobbelaere, Steve Geerts, Jurgen Delnaet, Eva Van der Gucht, Mathijs F. Schepers, Tatyana Beloy, Ikram Aoulad, Mathias Vergels, Steph Goossens en Loes Swaenepoel.

Daarnaast zullen ook de oorspronkelijke collega’s hun opwachting maken en misschien ook jij! Zie je dat helemaal zitten en kan je je in de maand juni zonder problemen een dag vrijmaken (opgelet: welke dag precies is op dit moment nog niet geweten), neem dan deel aan onze wedstrijd. Een juist antwoord op onderstaande wedstrijdvragen volstaan wat ons betreft namelijk ruimschoots om voor jou de rode loper uit te rollen…

Ontdek Lottery Club

Ben je al lid?

Mijn gegevens
Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Lottery Club?
Lid worden